x

Oplev udstillingen TATIANA BILBAO på Louisiana

Onsdag den 4. december kan du opleve, hvordan den mexicanske arkitekt Tatiana Bilbao fortolker og bearbejder sit lands traditionelle kultur og byggetraditioner. Det mexicanske landskab spiller en helt afgørende rolle i alle Bilbaos værker. Kurator Kjeld Kjeldsen fra Louisiana fortæller om arbejdet som kurator for udstillingen, som er den tredje udstilling i serien Arkitekturens Værksteder. Vi udlodder 250 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
4. december 2019 kl. 13.30 - 16.15
4. december 2019 kl. 17.30 - 20.15

Adresse
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev udstillingen TATIANA BILBAO på Louisiana

Realdanias medlemsarrangement om TATIANA BILBAO på Louisiana 

Realdania har i flere omgange støttet moderniseringen af Louisiana, herunder museets østfløj, hvor Louisiana overvejende afholder sine arkitekturudstillinger.

Læs mere om vores projekt på Louisiana 

Adresse

Gl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk

Mødested

Via gruppeindgangen - se efter det røde Realdania-flag

Parkering

Hvis der ikke er flere p-pladser på Louisianas p-plads, er det muligt at parkere på den store p-plads lige nord for Gammel Humlebæk Kro, Humlebæk Strandvej 2A – der er 400 m gang til Louisiana derfra. Man kan også parkere på Gl. Strandvej eller Krogerupvej. 

Tid

Onsdag den 4. december 2019, kl. 13.30-16.15 og kl. 17.30-20.15. OBS! Du er velkommen på Louisiana allerede fra kl. 11, når museet åbner. 

Program 

Hold 1 kl. 13.30-16.15:

Kl. 13.30: Registrering og ankomst til Louisiana. Udlevering af værdikupon til cafeen ved indgangen. Værdikuponen kan benyttes før eller efter arrangementet, da forplejningen ikke må medbringes i salen, hvor arrangementet starter kl. 14.45.

Kl. 14.45: Velkomst og introduktion i salen ved projektleder Anne Helmer på vegne af Realdania.

Kjeld Kjeldsen fra Louisiana fortæller om arbejdet som kurator for udstillingen TATIANA BILBAO.

Mulighed for at gå til udstillingen eller i cafeen for at indløse værdikuponen.
 
Kl. 16.15: Arrangementet slutter. Mulighed for at gå rundt på egen hånd i de øvrige udstillinger, indtil museet lukker, eller at bruge voucheren i cafeen.

Hold 2 kl. 17.30-20.15:

Kl. 17.30: Registrering og ankomst til Louisiana. Udlevering af værdikupon til cafeen ved indgangen. Værdikuponen kan benyttes før eller efter arrangementet, da forplejningen ikke må medbringes i salen, hvor arrangementet starter kl. 18.45.

Kl. 18.45: Velkomst og introduktion i salen ved projektleder Anne Helmer på vegne af Realdania.

Kjeld Kjeldsen fra Louisiana fortæller om arbejdet som kurator for udstillingen TATIANA BILBAO.

Kl. 20.15: Arrangementet slutter. Mulighed for at gå rundt på egen hånd i de øvrige udstillinger indtil museet lukker eller at bruge voucheren i cafeen

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest fredag den 1. november 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail mandag den 4. november 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind