x

Gys, grin og Halloween på Borreby Gods

I efterårsferien torsdag den 17. oktober kan du tage familien med til Halloween og den uhyggelige vandreforestilling ”Rædslernes Borg” på Borreby Gods. Efter den historiske spøgelsestur kan du også høre godsejerens historie om det middelalderlige ridehus’ forvandling til teaterscene. Vi udlodder 18 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
17. oktober 2019

Tidspunkt
kl. 18.30 — kl. 21.00

Adresse
Borrebyvej 41
4230 Skælskør

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Gys, grin og Halloween på Borreby Gods

Realdanias medlemsarrangement på Borreby Gods

Det unikke Borreby Gods nær Skælskør er med sin teaterscene et af de bedste bud på, hvad de gamle herregårde kan anvendes til, når landbrug ikke længere er økonomisk bæredygtigt for dem.

Læs mere om projektet

Adresse

Borrebyvej 41, 4230 Skælskør

Tid 

Torsdag den 17. oktober 2019, kl. 18.30–21.00

Program 

Kl. 18.30: Velkomst ved projektleder Tim Jensen på vegne af Realdania.

Velkomst og oplæg ved Godsejer Joachim Castenschiold om Borreby Gods og Borreby Teater.  

Halloween-oplevelsestur hvor medlemmerne på skift sendes afsted i små hold og oplever teaterforestillinger rundt på godset. 

Der serveres kaffe og kage til alle hold på skift.

Kl. 21.00: Tak for i dag.

NB: Arrangementet er ikke velegnet for gangbesværede grundet brostensbelægning og grus, samt trapper.

Vær opmærksom på, at arrangementet ikke anbefales for børn under otte år.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest søndag den 22. september 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 24. september 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind