x

Oplev folkets hus i Allinge

Oplev Folkemødets nye hovedkvarter - de nyrenoverede lokaler i Folkemødehuset i Allinge. Få historien om renoveringen af den gamle biblioteksbygning, og hør også bestyrelsesformand Jens Olsen fortælle, hvorfor Sparekassen Bornholms Fond valgte at købe bygningen. Vi udlodder 25 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
14. november 2019

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 19.00

Adresse
Sverigesvej 1
3770 Allinge

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev folkets hus i Allinge

Realdanias medlemsarrangement i Folkemødehuset

Den tidIigere Teknisk Skole, der de senere år har huset Allinge Bibliotek, er blevet renoveret og danner nu hovedkvarter for Foreningen Folkemødet.

Læs mere om projektet

Adresse

Sverigesvej 1, 3770 Allinge

Tid 

Torsdag den 14. november 2019, kl. 17.00-19.00

Program  

Kl. 17.00: Velkomst ved projektleder Anne Helmer på vegne af Realdania.

Formand for Sparekassen Bornholms Fond, Jens Olsen, fortæller om, hvorfor de valgte at gå ind i projektet.

Arkitekt Bjarne Peter Bech fra arkitektfirmaet ”Blå Streg” fortæller om arbejdet med istandsættelsen af den tidligere tekniske skole til nye formål.

Mulighed for at strække benene mens der serveres sandwich.

Direktør for Folkemødet Mads Akselbo Holm fortæller om Folkemødehuset og udfordringerne ved at stable Folkemødet på benene.

Afrunding og mulighed for spørgsmål.

Kl. 19.00: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest søndag den 22. september 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 24. september 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind