x

Få eksklusiv rundtur i Kornerups nygotiske rådhus

Kornerups Rådhus i Vordingborg er opført af kongelig bygningsinspektør Peter Ernst Iver Kornerup. Kom med på rundtur i rådhuset den 19. juni og besøg samtidig den nye tilbygning Danmarks Borgcenter. Vi udlodder 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
19. juni 2019

Tidspunkt
kl. 13.00 — kl. 15.30

Adresse
Algade 97
4760 Vordingborg

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Få eksklusiv rundtur i Kornerups nygotiske rådhus

Realdanias arrangement på Kornerups Rådhus

Rådhuset er opført i 1843-45 og ligger ved Slotstorvet i Vordingborg. Bygningens nygotiske træk har givet rådhuset en fremtrædende plads i dansk arkitekturhistorie som det første historicistiske rådhus.

Læs mere om projektet

Adresse

Algade 97, 4760 Vordingborg   

Mødested

På torvet foran Kornerups Rådhus

Tid

Onsdag den 19. juni 2019, kl. 13.00-15.30

Program

Kl. 13.00: Velkomst  ved arkitekturformidler og teamleder i Realdania By & Byg Troels Jeppesen på vegne af Mit Realdania.

Opdeling i to hold.

Hold 1 ser Kornerups Rådhus i selskab med Troels Jeppesen, som fortæller om arkitekturen, restaureringen og den nye tilbygning.

Hold 2 besøger Danmarks Borgcenter, hvor profilforsker og faglig leder Nanna Holm fortæller om middelalderborgen og den aktuelle begivenhed: 800-årsdagen for Dannebrogs fald fra himlen.

Hold 1 og 2 bytter.

Fælles afrunding og forfriskning i Borgmuseets café.

Kl. 15.30: Arrangementet slutter. Mulighed for at tage en tur op i Gåsetårnet på egen hånd.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 26. maj, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 28. maj.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 26. maj. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind