x

Oplev Realdanias hovedkvarter i København

Højhuset fra 1950’erne byder på finurlige designdetaljer og en fantastisk udsigt over Ørstedsparken. Vi trækker lod om en aften med fortællinger om foreningen Realdania og husets begivenhedsrige historie af blandt andre Realdanias administrerende direktør Jesper Nygård. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
27. marts 2019

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 18.30

Adresse
Jarmers Plads 2
1551 København V

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev Realdanias hovedkvarter i København

Realdanias arrangement om Realdania på Jarmers Plads

Jarmers Plads 2 er et fremtrædende eksempel på et dansk, modernistisk kontorhus af sin tid. Ejendommen, der i dag er hovedsæde for hele foreningen Realdania, indgår i Realdania By & Bygs samling af fredede og bevaringsværdige ejendomme.

Læs mere om projektet

Adresse

Jarmers Plads 2, 1551 København V       

Mødested

I spisesalen på 2. sal

Tid

Onsdag den 27. marts 2019, kl. 16.30-18.30

Program

Kl. 16.30: Kulturformidler i Realdania By & Byg Mette Rabølle Sørensen byder velkommen på vegne af Mit Realdania og giver en introduktion til Jarmers Plads, bygningen og arkitekturen.

Der serveres kaffe og kage, og der vil være mulighed for at se bestyrelseslokalet og pejsestuen.

Adm. direktør (CEO) i Realdania Jesper Nygård fortæller om foreningen, det filantropiske arbejde, pengene og projekterne.

Kl. 18.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 3. marts, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 5. marts.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 3. marts. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind