x

Tag med på bygningskulturel vandretur i Tønder

Brænder du for barok? Den 1. oktober kan du få en rundvisning i Digegrevens Hus i Tønder. Huset er et enestående eksempel på dansk senbarok med smukt bevaret rokoko-interiør. Kom på byvandring gennem byen og få også fortællingen om Tønders særlige bygningskultur og de mange fredede huse. Vi udlodder 30 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning. Vi udlodder desuden 100 eksemplarer af bogen om Digegrevens Hus blandt konkurrencens deltagere.

Arrangementet er afholdt

Dato 01. oktober 2019

Tidspunkt
kl. 15.00 — kl. 17.00

Adresse
Vestergade 9
6270 Tønder

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer
Tag med på bygningskulturel vandretur i Tønder

Realdanias medlemsarrangement i Digegrevens Hus 

Digegrevens Hus er opført af den kendte Tønder-borger, borgmester og kniplingshandler Carsten Richtsen. Selve navnet "Digegrevens Hus" fik huset først senere, da en ny ejer, Bendix Todsen, kom til. Han fik titlen digegreve i 1876. Den fredede ejendom består af to bygninger: Forhuset fra 1777 og et pakhus opført i 1779. 

Læs mere om projektet

Adresse

Vestergade 9, 6270 Tønder

Mødested

Foran Digegrevens Hus

Tid 

Tirsdag den 1. oktober 2019, kl. 15.00-17.00

Program 

Kl. 15.00: Velkomst ved Christian Aagaard, kommunikationsmedarbejder i Realdania By & Byg, på vegne af Realdania.

Opdeling i to hold.

Det ene hold går på byvandring i Tønder og oplever byens rige bygningskultur med mange fredede bygninger af høj kvalitet med museumsinspektør på Museum Sønderjylland Elsemarie Dam-Jensen.

Det andet hold besøger Digegrevens Hus i selskab med Christian Aagaard. 

Hold 1 og 2 bytter. 

Afrunding, spørgsmål og en lille forfriskning.

Kl. 17.00: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest mandag den 2. september 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 3. september 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 1. september. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind