x

Konkurrence: Hedder det ”Dokken” eller ”Dokk-et”?

Få svaret den 20. september, hvor du har chancen for at komme med på rundvisning i Aarhus’ innovative kulturhus på havnekanten. Hør om husets fødsel og daglige brug, før vi bliver guidet gennem den enestående bygning, der byder på byens bedste udsigt og en fuldautomatisk p-kælder. Vi udlodder 35 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
20. september 2019

Tidspunkt
kl. 16.00 — kl. 18.00

Adresse
Hack Kampmanns Pl. 2
8000 Aarhus

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Konkurrence: Hedder det ”Dokken” eller ”Dokk-et”?

Realdanias medlemsarrangement i Dokk1

I Dokk1 finder du medier, café, projektrum, sale, studieceller, legeplads – og meget mere. Her har du mulighed for oplevelser og aktivitet såvel som ro, indlevelse og fordybelse. Det fuldautomatiske p-anlæg med plads til 972 biler er en del af Dokk1 på Aarhus Havn og Europas største og mest avancerede fuldautomatiske p-anlæg . Anlægget er en del af Realdania By & Bygs arbejde med eksperimenterende nybyggeri.

Læs mere om parkeringsanlægget i Dokk1

Adresse 

Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus 

Mødested

Ved fuglen på legepladsen foran hovedindgangen

Tid

Fredag d. 20. september 2019, kl. 16.00-18.00

Program 

Kl. 16.00: Velkomst ved Mette Rabølle Sørensen, kommunikationsmedarbejder i Realdania By og Byg, på vegne af Realdania.

Opdeling i to hold.

Hold 1 hører om den daglige brug af Dokk1 i Lille Sal ved Lisbeth Overgaard, leder af borgerdialog, kommunikation og partnerskab i Dokk1.

Hold 2 går på rundvisning i Dokk1 med guide fra Aarhus Guiderne.

Hold 1 og 2 bytter.

Afrunding, spørgsmål og en forfriskning i Lille Sal.

Kl. 18.00: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest mandag den 2. september 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 3. september 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 1. september. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind