x

Vind pladser til foredrag om Ilulissat Isfjordscenter

Mandag den 23. september kan du få indblik i udviklingen og formålet med det nye formidlingscenter i Ilulissat på Grønland, når arkitekt og projektleder Frants Frandsen fra Realdania By & Byg fortæller om projektet. Formidlingscenteret skal bl.a. styrke turismeudviklingen i området og formidle det spektakulære områdes historie, hvor klimaforandringerne har stor lokal betydning. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
23. september 2019

Tidspunkt
kl. 15.00 — kl. 16.00

Adresse
Jarmers Plads 2
1551 København V

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vind pladser til foredrag om Ilulissat Isfjordscenter

Realdanias medlemsarrangement om Ilulissat Isfjordscenter

Isfjordscentret åbner i 2021 som formidlingscenter for områdets natur, historie og kultur. Centeret opføres i et partnerskab mellem Realdania, Grønlands Selvstyre og Avannaata Kommunia og med Realdania By & Byg som bygherre.

Læs mere om projektet

Adresse

Jarmers Plads 2, 1551 København V

Mødested

I spisesalen på 2. sal

Tid

Mandag d. 23. september 2019, kl. 15.00-16.00

Program 

Kl. 15.00: Velkomst ved Frants Frandsen, arkitekt og projektleder fra Realdania By & Byg, på vegne af Realdania.  

Oplæg ved Frants Frandsen, der står i spidsen for det grønlandske byggeprojekt.

Kl. 16.00: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest mandag den 9. september 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 10. september 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 8. september. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind