x

Hvordan binder man bykerne og attraktioner sammen?

Maribo kan bryste sig af både en historisk domkirke, klosterruiner og de naturskønne Maribosøer, men tilløbsstykkerne kan med fordel blive kædet bedre sammen med byen. Kom med på byvandring, og hør om de indsatser, vi allerede har søsat. Vi udlodder 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
29. september 2019

Tidspunkt
kl. 13.30 — kl. 16.30

Adresse
Klostergade 33
4930 Maribo

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Hvordan binder man bykerne og attraktioner sammen?

Realdanias medlemsarrangement i Maribo Domkirke og Søbred

Maribo er en historisk domkirkeby, der ligger omgivet af storslået natur, som rækker langt ind i selve byen. Idéen med dette projekt er at skabe en helhed mellem sø, domkirke og klosterruin - og dermed skabe en helt ny attraktion og bedre betingelser for ophold i byen.

Læs mere om projektet

Adresse

Klostergade 33, 4930 Maribo

Tid

Søndag den 29. september 2019, kl. 13.30-16.30

Program

Kl. 13.30: Arrangementet går i gang i kirken, hvor der for de interesserede vil være en kort omvisning i domkirken ved kirketjener Niels Christian Devantier.

Kl. 14.00: Projektleder Ingelise Andersson byder velkommen på vegne af Realdania.

Ulla Schaltz, direktør for Museum Lolland Falster, fortæller om bevillingen fra Realdania, om projektets historik, potentialet, samarbejdspartnere m.v.

Eva Westerholt, arkitekt og planlægger hos Lolland Kommune, fortæller om programmet for den landskabelige helhedsplan og styrkelsen af byrummene.

Herefter er der mulighed for spørgsmål.

Gåtur i to hold med fortælling om den nye forbindelse mellem sø, domkirke og klosterruin.

Der serveres kaffe/te og kage med udsigt over søen hos Restaurant Bangs Have, som ligger lige over for Domkirken.

Kl. 16.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest mandag den 2. september 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 3. september 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind