x

Besøg moderne turistattraktion

Kom på rundvisning i verdens største kalkmine, når vi den 22. september går under jorden i den nedlagte mine vest for Viborg. Hør om Mønsted Kalkbruds restaurering og forvandling fra industri til moderne turistattraktion, så anlægget, udearealer og de over 60 km underjordiske gange i dag har fået nyt liv med hjælp fra Realdania. Vi udlodder 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
22. september 2019

Tidspunkt
kl. 13.00 — kl. 17.00

Adresse
Kalkværksvej 8-10
7850 Stoholm

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Besøg moderne turistattraktion

Realdanias medlemsarrangement i Mønsted Kalkgruber

Mønsted Kalkgrupper er blevet udvidet med et landskabsprojekt, hvor naturen i og omkring verdens største kalkgrube er blevet mere åben, tilgængelig og en ligeværdig oplevelse for alle.

Læs mere om projektet

Adresse

Kalkværksvej 8-10, Mønsted, 7850 Stoholm

Mødested

I Café Kridthuset

Tid

Søndag den 22. september 2019, kl. 13.00-17.00

Program 

Kl. 13.00: Projektleder Ingelise Andersson byder velkommen og fortæller om Realdania. 

Rikke Friis, direktør for Mønsted Kalkgruber, fortæller om bevillingen fra Realdania og om omdannelsen fra industri til moderne turistdestination.

Anders Heeland Madsen, landskabsarkitekt hos Schønherr, giver en introduktion til arbejdet med tilgængelighed og udearealerne.

Vi deles herefter op i to hold, som skiftevis vil få en rundvisning i kalkgruberne med omviser fra Mønsted Kalkgruber, mens det andet hold får en rundvisning på udearealerne med Anders og Rikke som guider. 

Der serveres kaffe/te og kage i Café Kridthuset.

Mulighed for at besøge museet og kalkværket på egen hånd indtil arrangementet slutter.

Kl. 17.00: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest mandag den 2. september 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 3. september 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind