x

Oplev Skagens formidlingscenter for naturliv

Med sine 46 meter er Skagen Grå Fyr Danmarks næsthøjeste fyrtårn, der byder på en dragende udsigt over Skagen Odde. Lørdag den 14. september kan du opleve det gamle fyrtårn fra 1858, som er blevet restaureret og genåbnet som formidlingscenter for områdets unikke fugle- og naturliv. Få også historien om tårnet og livet i fyrmesterboligen. Vi udlodder 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 14. september 2019

Tidspunkt
kl. 11.00 — kl. 13.00

Adresse
Fyrvej 36
9990 Skagen


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev Skagens formidlingscenter for naturliv

Realdanias medlemsarrangement i Skagen Grå Fyr

Det Grå Fyr i Skagen blev opført i 1858 af den danske arkitekt N.S. Nebelong. Fyret, der er opført i blank mur, er placeret midt på Skagen Odde. Fyret og dets tilhørende bygninger er blevet restaureret og nyindrettet og genåbnet som formidlingscenter for områdets unikke fugle- og naturliv.

Læs mere om projektet

Adresse

Fyrvej 36, 9990 Skagen

Tid

Lørdag den 14. september 2019, kl. 11.00-13.00

Program

Kl. 11.00: Fælles velkomst ved Troels Jeppesen, teamleder i Realdania By og Byg, på vegne af Realdania.

Medlemmerne deles op i to hold.

Hold 1: Rundvisning og fortælling om Skagen Grå Fyr samt om livet i fyret ved Hans Nielsen fra Lokalhistoriskarkiv i Skagen.

Hold 2: Går med Troels Jeppesen en tur op i fyret og ser udsigten.

Herefter bytter holdene.

Der serveres en forfriskning.

Kl. 13.00: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest mandag den 2. september 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 3. september 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig, kortvarig karantæne af vinderne: Har et medlem vundet plads på et arrangement, vil medlemmet først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan medlemmet indgå i konkurrencer igen på lige fod med alle andre medlemmer.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind