x

Oplev arkitekt Ulrik Plesners hovedværk i Skagen

Fredag den 13. september har du muligheden for at få en rundvisning i Skagen, med fokus på nogle af arkitekt Ulrik Plesners over 30 bygninger i byen. Vi besøger også Havnemesterboligen, som blev opført i 1905 og er blevet Plesners absolutte hovedværk. Boligen indgår i Realdania By & Bygs samling af fredede og bevaringsværdige ejendomme. Vi udlodder 30 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
13. september 2019

Tidspunkt
kl. 12.00 — kl. 14.00

Adresse
Vestre Strandvej 10
9990 Skagen

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev arkitekt Ulrik Plesners hovedværk i Skagen

Realdanias medlemsarrangement i Havnemesterboligen

Havnemesterboligen er tegnet af arkitekt Ulrik Plesner og opført som byens havnekontor med tilhørende havnemesterbolig samt boliger for to opsynsbetjente. Huset er et typisk udtryk for tidens interesse for murstensbyggeri med inspiration fra England og et væld af smukke håndværksmæssige detaljer. 

Læs mere om projektet

Adresse

Vestre Strandvej 10 , 9990 Skagen 

Mødested

Ved statuen Fiskeren foran Havnemesterboligen 

Tid

Fredag d. 13. september 2019, kl. 12.00-14.00

Program

Kl. 12.00: Fælles velkomst ved Troels Jeppesen, teamleder i Realdania By og Byg, på vegne af Realdania.

Opdeling i to hold.

Hold 1 går på byrundvisning i Skagen med fokus på Plesners øvrige bygninger, og hold 2 går på besøg i Havnemesterboligen. 

De to hold bytter ved statuen Fiskeren.

Kl. 14.00: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest mandag den 2. september 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 3. september 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind