x

Infomøde om fremtidens seniorbofællesskab i Ringkøbing (aften)

Kunne du tænke dig at bo i fremtidens seniorbofællesskab, der opføres i Ringkøbings nye naturbydel? Så kom til infomøde, og hør mere om tankerne bag projektet, udlejningsprocessen, materialevalg, foreningsstruktur og meget mere. Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Arrangementet er afholdt

Dato
20. november 2019

Tidspunkt
kl. 19.00 — kl. 20.30

Adresse
Vellingvej 63
6950 Ringkøbing

Arrangør
Realdania By & Byg

Adgang for alle

Tilmeld Se alle arrangementer
Infomøde om fremtidens seniorbofællesskab i Ringkøbing (aften)

Byggeriet af et nyt og anderledes seniorbofællesskab er i fuld gang i Naturbydelen i Ringkøbing. Netop nu er 2. sal ved at blive monteret og inden længe er de tre bygninger, som seniorbofællesskabet består af, oppe i fuld højde.

Onsdag den 20. november 2019 kan du komme til informationsmøde, hvor projektleder Jørgen Søndermark fra Realdania By & Byg, der opfører det eksperimenterende seniorbofællesskab for Realdania og står for udlejningen af de 14 boliger, fortæller om:

  • Tankerne bag projektet
  • Huslejeniveauerne for de enkelte boliger
  • Materialevalg inde og ude
  • Foreningsstrukturen, der bliver etableret
  • Udlejningsprocessen, som Realdania By & Byg også står for

Måske møder du også nogen af dine kommende naboer.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Realdania By & Byg (50 pladser). Tilmeldingsfristen er torsdag den 14. november kl. 12. FÅ LEDIGE PLADSER.

> TILMELD MIG

Praktisk info

Mødested: Galleri 63, Vellingvej 63, 6950 Ringkøbing

Husk fornuftigt fodtøj og varmt tøj til rundvisningen på byggepladsen

OBS: Realdania By & Byg afholder også et eftermiddagsarrangement kl. 15.30 - 17.30, der inkluderer en rundvisning på byggepladsen. 

> Se mere om eftermiddagsarrangementet

Om seniorbofællesskabet i Naturbydelen

Seniorbofællesskabet i Ringkøbing er ét af i alt ni seniorbofællesskaber, som Realdania udvikler rundt omkring i landet med indsatsen ”Rum og fællesskaber for ældre”. Otte af dem udvikles i samarbejde med pensionskasser og almene boligorganisationer, mens seniorbofællesskabet i Ringkøbing er et eksperimenterende eksempelbyggeri, som opføres af Realdania med Realdanias datterselskab Realdania By & Byg som bygherre. 

> Læs mere om seniorbofællesskabet i Naturbydelen i Ringkøbing