x

Kom til Klitmøller og oplev Cold Hawaii

Den 13. august tager vi ud i det blå for at opleve kystbyen Klitmøllers forvandling fra traditionelt fiskerleje til Nordens surferparadis. Kom med på byvandring gennem Klitmøllers nye strandpromenade, et klubhus og en ny stiforbindelse, der har været med til at styrke stedets identitet og skabe forbindelse mellem to meget forskellige grupper: Fiskerne og surferne. Vi udlodder 45 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
13. august 2020 kl. 12.00 - 15.00
13. august 2020 kl. 16.00 - 19.00

Adresse
Ørhagevej 189
Klitmøller
7700 Thisted

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Kom til Klitmøller og oplev Cold Hawaii

Realdanias medlemsarrangement i Klitmøller - Cold Hawaii

Klitmøller har gennem de senere år oplevet en stigning i antallet af tilflyttere til byen. Det er mennesker, der alle har havet og naturen som fælles interesse, og som opsøger livskvaliteterne ved netop dette sted og kvaliteterne i byen. Det betyder også, at der er et øget behov for plads og et stigende ønske om flere rekreative mødesteder og opholdspladser i byen. Ny Foreningsvej skaber øget tilgængelighed og nye rekreative områder. Projektet er støttet igennem vores kampagne Stedet Tæller.

Læs mere om projektet

Adresse 

Klubhuset på Ørhagevej 189, Klitmøller, 7700 Thisted

Tid 

Torsdag den 13. august 2020, kl. 12.00 - 15.00 og 16.00 - 19.00

Program 

Hold 1
12.00: Ankomst og let forplejning
12:15: Velkomst om Realdania v. projektleder Thea Krøyer.
12.30: Velkomst og oplæg v. iværksætter Rasmus Johnsen.
12.45: Guidet byvandring i Klitmøller.
14.45: Afsluttende spørgsmål og tak for i dag.


Hold 2
16.00: Ankomst og let forplejning.
16.15: Velkomst om Realdania v. projektleder Thea Krøyer.
16.30: Velkomst og oplæg v. iværksætter Rasmus Johnsen.
16.45: Guidet byvandring i Klitmøller.
18.45: Afsluttende spørgsmål og tak for i dag.

 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest fredag den 10. juli kl. 12, hvorefter vinderen får direkte besked på mail samme dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind