x

Efterspørgsel på rekreative mødesteder

Klitmøller har gennem de senere år oplevet en stigning i antallet af tilflyttere til byen. Det er mennesker, der alle har havet og naturen som fælles interesse, og som opsøger livskvaliteterne ved netop dette sted og kvaliteterne i byen. Det betyder også, at der er et øget behov for plads og et stigende ønske om flere rekreative mødesteder og opholdspladser i byen. 

Mal med Realdania

Vi har samlet 12 af vores projekter
i en malebog. Hvilket projekt vil du male?

Tryk på billedet, og download billedet af
Klitmøller Cold Hawaii. Eller download hele malebogen her: 
Mal med Realdania

 

 

 

Ny Foreningsvej - en ny rute

Ny Foreningsvej skaber øget tilgængelighed, hvor alle har mulighed for at opleve Klitmøller Å og vandet på allernærmeste hold. Ruten tilfører byen nye rekreative opholdspladser og mødesteder og skaber rammerne omkring det sociale og aktive fællesskab. Derudover udgør vejen også en alternativ rute til de trafikerede veje i Klitmøller og udgør en trafiksikker sti for børnene til og fra Klitmøller Friskole. 

Om kampagnen Stedet Tæller

Stedet Tæller er en Realdania-kampagne, der siden 2011 har støttet konkrete fysiske projekter i Danmarks yderområder. Kampagnens projekter skal være med til at udvikle og udnytte de stedbundne potentialer, der kan bidrage til at styrke den lokale livskvalitet.

Stedet Tæller