x

KONKURRENCEN ER LUKKET. Vind fribilletter til Harteværket

Oplevelsescenteret Harteværket ved Kolding har de perfekte historiske rammer for en sjaskende sjov dag, hvor børn og voksne kan hygge sig og blive klogere på vand, energi og bevægelse. Vi udlodder 4 fribilletter til 15 medlemmer, som gratis kan besøge det renoverede vandkraftværk. Ekstrapræmie er guidebogen ”Turen går til Realdania” samt malebog og farveblyanter, som vi sender til 100 vindere.

Arrangementet er afholdt

Dato 16. august 2020

Tidspunkt
kl. 23.30 — kl. 23.30

Adresse
Jarmers Plads 2


Lukket for tilmelding

KONKURRENCEN ER LUKKET. Vind fribilletter til Harteværket

Om Harteværket

Vandkraftværket Harteværket blev opført allerede tilbage i 1918-1920 som det første større vandkraftværk i sin tid. Fra 1921 og frem til 2001, hvor Kulturarvsstyrelsen fredede værket og de omkringliggende bygninger, var det i fuld funktion - og det er det faktisk stadig den dag i dag. Værkets bidrag til regionens el-forbrug er dog reduceret til en beskeden del men spiller stadig en rolle som en del af reservekapaciteten. I dag er det fonden Harteværket, der ejer og driver værket, og det var også dem, som ønskede at give de smukke, fredede bygninger et andet formål til gavn for områdets skoler, børnefamilier og turister.

Læs mere om Harteværket

Konkurrencebetingelser

  • Du kan deltage i lodtrækningen til og med søndag d. 16. august 2020.
  • Vinderne får besked senest mandag d. 17. august 2020, direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke. 
  • Vi trækker lod blandt alle deltagere, der er medlemmer af Realdania og har tilmeldt sig med fuldt navn, gyldig mailadresse og postadresse.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen, accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.