x

KONKURRENCEN ER LUKKET. Vind bogen om Vadehavscentret

Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur virker Vadehavscentret næsten som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland. Realdania har støttet moderniseringen af centret for at formidle Vadehavets helt særlige karakter og betydning lokalt og globalt. Vi udlodder 20 eksemplarer af bogen om Mandrups mesterværk.

Arrangementet er afholdt

Dato
16. august 2020

Tidspunkt
kl. 23.30 — kl. 23.30

Adresse
Jarmers Plads 2

Lukket for tilmelding

KONKURRENCEN ER LUKKET. Vind bogen om Vadehavscentret

Om bogen "Vadehavscentret - Dorthe Mandrup"

Vadehavscentret er det første bind i en bogserie om ny dansk arkitektur. Gennem 10 bind giver serien et vitalt signalement af den nyeste danske arkitektur. Hvert bind udfolder et enkelt bygningsværk og portrætterer derigennem tegnestuen bag. De 10 bygninger repræsenterer desuden 10 aktuelle temaer i tidens arkitekturdebat.

Gennem et essay og et dybdegående interview med arkitekten, Dorthe Mandrup, kommer man helt tæt på byggeriet. Samtaleformatet vil sikre en uformel beskrivelse, mens essayet vil supplere med baggrundsviden. Bind 1 fortæller om Dorte Mandrups nye, anmelderroste Vadehavscenter i Ribe, som er et uhyre vellykket eksempel på forankring af bygningen på et særligt sted under hensyn til klima, geografi og stedets traditionelle byggeskik.

Bogen er skrevet af Kristoffer Lindhardt Weiss, som har en baggrund i filosofi og er tidligere medejer af Effekt. 
Vi udlodder 20 eksemplarer af bogen.

Læs mere om Vadehavscentret

Konkurrencebetingelser

  • Du kan deltage i lodtrækningen til og med søndag d. 16. august 2020.
  • Vinderne får besked senest mandag d. 17. august 2020, direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke. 
  • Vi trækker lod blandt alle deltagere, der er medlemmer af Realdania og har tilmeldt sig med fuldt navn, gyldig mailadresse og postadresse.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen, accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.