x

Nu kan de holde på vandet: Besøg Vesterbros ældste park

Enghaveparken er Vesterbros eneste rigtige park, der nu er renoveret. Kom med på rundvisning i den gamle park, der er forvandlet til et gigantisk forsinkelsesbassin. Nu kan parken – lidt populært sagt – holde på vandet. så nabolagets regnvand ikke oversvømmer kloakker og kældre. Vi udlodder 20 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 29. juni 2020

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 18.30

Adresse
Enghaveparken
1761 København


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Nu kan de holde på vandet: Besøg Vesterbros ældste park

Realdanias medlemsarrangement i Enghaveparken

Enghaveparken har i omkring 90 år været et vigtigt rekreativt område på Vesterbro i København. Parken er blevet moderniseret og er genåbnet som et folkeligt overflødighedshorn med blandt andet ny skøjtebane, springvandslegeplads og sportsaktiviteter. Parken er desuden et led i Københavns Kommunes store skybrudsplan. Ved indgangen til Enghaveparken kan man nu besøge to nye pavilloner, der er genopført efter Arne Jacobsens oprindelige tegninger. De blev revet ned i 1970'erne, men nu skal de genopførte pavilloner spille en vigtig rolle som lokale samlingssteder.

Læs mere om projektet

Adresse 

Enghaveparken, Enghavevej, 1761 København

Mødested

Vi mødes ved Arne Jacobsens pavilloner ved indgangen fra Enghavevej. Arrangementet foregår udendørs, så gode sko og udetøj anbefales. 

Tid 

Mandag den 29. juni kl.17.00-18.30.

Program  

Kl. 17.00: Realdanias repræsentant, Heidi Meier Bach, byder velkommen. 

Byggeleder Jakob Jensen og enhedschef Simon Brückner, Københavns Kommune, fortæller om renoveringen og skybrudssikringen.

Sagsarkitekt Rikke-Julie Schaumburg-Müller fortæller om pavillonerne.

Sodavand og spørgsmål ved pavillonerne

Kl. 18:30: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 21. juni. Vinderne får direkte besked på mail senest mandag den 22. juni kl. 15.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind