x

Nørrebro 2.0: Kom på grænsevandring under Bispebuen

Ghetto. Udsat boligområde. Brutalistisk betonbyggeri. Lundtoftegade er blevet kaldt lidt af hvert, men hvad gemmer sig egentlig bag betonmurene? Kom med på en guidet og overraskende tur i det omdiskuterede boligområde i grænselandet ved Bispebuen. Vi udlodder 20 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
30. juni 2020

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 18.30

Adresse
URBAN 13
Under Bispebuen
Bispeengen 20
2000 Frederiksberg.

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Nørrebro 2.0: Kom på grænsevandring under Bispebuen

Realdanias medlemsarrangement: Nørrebro - grænselandet mellem Nørrebro og Frederiksberg

Mens fremtiden for Bispeengbuen stadig diskuteres, har en gruppe ildsjæle skabt et kreativt miljø mellem betonpillerne under byens kontroversielle færdselsåre. URBAN 13 er et midlertidigt byrum og en kreativ landsby, bygget af containere. Her skal summe af aktivitet, der inviterer byens borgere indenfor - og som binder de forskellige bykvarterer på hver side af buen sammen. Et nyt samlingspunkt for iværksættere, besøgende og naboer. 

Læs mere om projektet

Adresse 

URBAN 13, Under Bispebuen, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg.

Mødested

Vi mødes ved containerne Under Bispebuen – ud mod Nordre Fasanvej.

Tid 

Tirsdag den 30. juni 2020 kl. 17.00-18.30.

Program  

Kl. 17.00: Realdanias repræsentant, Heidi Meier Bach, byder velkommen. 

Projektchef i Realdania, Björn Emil Härtel Jensen, fortæller om grænser mellem udsatte boligområder og den omkringliggende by.

Daglig leder Benjamin Randbøll fra URBAN 13 fortæller kort om opstarten af og visionen med URBAN 13.

Beboerformand for AKB Lundtofte, Søren Emil Schütt, introducerer sig selv og aftenens grænsevandring.

Vi er tilbage i URBAN 13, og der rundes af med spørgsmål til Benjamin, Björn og Søren Emil. 

Kl. 18:30: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 21. juni. Vinderne får direkte besked på mail senest mandag den 22. juni kl. 15.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind