x

Harteværket - det oplevelsesrige vandværk

Kom med os indenfor i Danmarks første større vandkraftværk, som nu er forvandlet til et kreativt oplevelsescenter for store og små. Harteværket ved Kolding åbner den 27. juni sine porte for hele familien til kraftværkets fantastiske gamle turbinesal og de 100 år gamle turbiner, som stadig producerer strøm. Glæd jer til den interaktive sandkasse, skattejagt, vandlegepladsen og trampolinerne. Vi udlodder 20 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
27. juni 2020 kl. 10.00 - 12.00
27. juni 2020 kl. 11.30 - 13.30

Adresse
Alpedalsvej 107A
6000 Kolding

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Harteværket - det oplevelsesrige vandværk

Realdanias familiearrangement på Harteværket

Et besøg på Harteværket byder på bedre muligheder for at opleve det imponerende vandkraftværk indefra. De bevaringsværdige kraftværksbygninger er blevet renoveret og udviklet til et et oplevelses- og aktivitetscenter med fokus på vandkraft.

Læs mere om projektet

Adresse 

Alpedalsvej 107 A, 6000 Kolding.

Tid 

Lørdag den 27. juni 2020 kl. 10.00-12.00 og kl. 11.30-13.30.

Program  

Hold 1

Kl. 10.00: Velkomst v. Thea Krøyer.

Harteværkets leder, Cecilie Røner, byder velkommen.

Forplejning - der serveres pølsehorn, pizzasnegle, muffins, juice samt the og kaffe.

Aktiviteterne er åbne.

Vi går på rundvisning. 

Kl. 12.45: Tak for i dag. Medlemmerne kan frit blive til Harteværket lukker kl. 16.00.

Hold 2

Kl. 11.30: Velkomst v. Thea Krøyer.

Harteværkets leder, Cecilie Røner, byder velkommen.

Forplejning - der serveres pølsehorn, pizzasnegle, muffins, juice samt the og kaffe.

Aktiviteterne er åbne.

Vi går på rundvisning.

Kl. 13.30: Tak for i dag. Medlemmerne kan frit blive til Harteværket lukker kl. 16.00.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 21. juni. Vinderne får direkte besked på mail senest mandag den 22. juni kl. 15.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind