x

Grøn byvandring gennem Svendborg by og havn

Svendborg vender ikke mere ryggen til vandet. Med Den Grønne Tråd har byen fået en byrumskorridor, der forener centrum med havnen. Kom med os på byvandring tirsdag den 7. juli langs Den Grønne Tråd, og hør fortællingen om dette spændende skridt i Svendborgs forvandling fra industrihavn til rekreativ havn. Vi udlodder i alt 40 billetter x 2, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
7. juli 2020 kl. 15.30 - 17.30
7. juli 2020 kl. 18.30 - 20.30

Adresse
Krøyers Have
Skolegade 3A
5700 Svendborg


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Grøn byvandring gennem Svendborg by og havn

Realdanias medlemsarrangement ved Svendborg Bymidte

Svendborgs midte ligger unikt placeret på en bakke i kort afstand fra det nyere havneområde, men trafik og landskab afskar byen fra havnen. Et af hovedelementerne har derfor været at udtænke en ny forbindelse mellem bymidte og havn.

Læs mere om projektet

Adresse 

Krøyers Have, Skolegade 3A, 5700 Svendborg.

Tid 

Tirsdag den 7. juli 2020 kl. 15.30 - 17.30 og kl. 18.30 - 20.30.

Program  

Hold 1

15.30: Velkomst ved projektleder Ingelise Andersson på vegne af Realdania.

Vi tager på byvandring og får undervejs historien om tilblivelsen og anlæg af Den Grønne tråd ved arkitekt Marianne Christiansen og arkitekt og planlægger ved Svendborg Kommune, Klaus Johannessen.

Let forfriskning ved sidste stop på turen.

17.30: Tak for i dag.

Hold 2

18.30: Velkomst ved projektleder Ingelise Andersson på vegne af Realdania.

Vi tager på byvandring og får undervejs historien om tilblivelsen og anlæg af Den Grønne tråd ved arkitekt Marianne Christiansen og arkitekt og planlægger ved Svendborg Kommune, Klaus Johannessen.

Let forfriskning ved sidste stop på turen.

20.30: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 28. juni. Vinderne får direkte besked på mail senest mandag den 29. juni.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind