x

AFLYST.: Store visioner for moderne seniorbofællesskaber

ARRANGEMENTET ER AFLYST. Overvejer du, hvor du skal bo i din tredje alder? Den 9. september byder Realdania indenfor til en eftermiddag i seniorbofællesskabernes tegn, hvor projektleder Stig Hessellund skitserer Realdanias vision for seniorbofællesskaber. Du skal også høre beboerformand Aksel Goth fra bofællesskabet Kamelia Hus fortælle om hverdagen i huset i Valby - måske kan vi aflive et par myter om oldekoller. Vi udlodder 20 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
9. september 2020 kl. 15.00 - 16.15
9. september 2020 kl. 17.30 - 18.45

Adresse
Jarmers Plads 2
1551 København V

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer
AFLYST.: Store visioner for moderne seniorbofællesskaber

Realdanias medlemsarrangement: Seniorbofællesskabet Kamelia Hus

Kamelia Hus på Grønttorvet i Valby er resultatet af et samarbejde, hvor Realdania i et partnerskab med PKA og FB Gruppen har villet udvikle nye seniorbofællesskaber, som også ældre med en lavere indtægt har råd til. Seniorbofællesskabet er en del af den mangfoldige bydel, hvor der bygges almene boliger, lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger samt studieboliger.

Læs mere om projektet

Adresse 

Realdania, Jarmers Plads 2, 1551 København V

Mødested

Vi mødes i Spisesalen på 1. sal. Bemærk venligst, at det tidligst er muligt at ankomme til Jarmers Plads 30 minutter, inden arrangementet begynder.

Tid 

Onsdag den 9. september 2020, kl. 15.00 - 16.15 og kl. 17.30 - 18.45.

Program 

Hold 1: 
Kl. 15.00:  Dagens vært Heidi Meier Bach byder velkommen på vegne af Realdania og fortæller kort om Realdania og dagens program.

Kl. 15.10:  Projektleder Stig Hessellund fortæller om Realdanias interesse og vision med at støtte opførelse af seniorbofællesskaber.

Kl. 15.30:  Beboerformand i Kamelia Hus, Aksel Goth, fortæller i tekst og billeder om oplevelsen med at starte et seniorbofællesskab og hverdagen i Kamelia Hus.

Kl. 15.50:  Spørgsmål

Kl. 16.15:  Tak for i dag

Hold 2: 
Kl. 17.30:  Dagens vært Heidi Meier Bach byder velkommen på vegne af Realdania og fortæller kort om Realdania og dagens program.

Kl. 17.40:  Projektleder Stig Hessellund fortæller om Realdanias interesse og vision med at støtte opførelse af seniorbofællesskaber.

Kl. 18.00:  Beboerformand i Kamelia Hus, Aksel Goth, fortæller i tekst og billeder om oplevelsen med at starte et seniorbofællesskab og hverdagen i Kamelia Hus.

Kl. 18.20:  Spørgsmål

Kl. 18.45:  Tak for i dag 

 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 30. august, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 31. august.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind