x

Vind billetter: Fællesskaber blomstrer i Nærheden

Kom med til Nærheden ved Hedehusene, når vi den 25. august besøger en ny bydel og en ny boligform, hvor den nemme hverdag og fællesskabet skal dyrkes på tværs af alder. Vi skal høre om ambitionen for den nye bydel, besøge ’Plushusene’ og blive klogere på effekten af udekøkkener, byhaver, fælleslokaler, sociale viceværter og delebilsordning. Den nye bydel udvikles i partnerskab mellem Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg. Vi udlodder 15 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
25. august 2020

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 18.30

Adresse
Nærheden
2640 Hedehusene

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vind billetter: Fællesskaber blomstrer i Nærheden

Realdanias medlemsarrangement: Byvandring i Nærheden - fremtidens forstad

Hvordan kan man gentænke forstaden i en moderne og bæredygtig version, hvor det er nemt at danne fællesskaber, og hvor alle de ting en familie skal bruge er ’lige i nærheden’? Og hvordan kan udviklingen af en ny bydel bidrage til et samlet løft af et større område? Det er omdrejningspunkterne for den nye bydel Nærheden, som Realdania By & Byg udvikler i partnerskab med Høje-Taastrup Kommune. 

Læs mere om projektet

Særlig information

Vi opfordrer til, at deltagerne medbringer deres egne mundbind og bærer dem under arrangementet, så vi passer på hinanden.

Adresse 

Vi mødes på taget af det helt nye parkeringshus på Sporstræde. Den nye vej er endnu ikke registeret på Google Maps, men på nedenstående kort kan du se, hvor det ligger.

Rutebeskrivelse: I bil
Start ved krydset Hovedgaden/Kallerupvej/Hedevolden i Hedehusene
Kør sydover ad Hedevolden over jernbanen 
Drej til venstre ad Skolebakken og fortsæt cirka 200 meter.
Drej til venstre ved Sporstræde rundt om bebyggelsen Bovieran og kør ind i p-huset.

Rutebeskrivelse: Til fods
Stå af på Hedehusene Station 
Følg Hovedgaden cirka 200 meter mod Kallerupvej/Hedevolden
Drej til højre ad Hedevolden og fortsæt over broen, til du rammer Skolebakken 
Drej til venstre ad Skolebakken og fortsæt cirka 200 meter.
Drej til venstre ved Sporstræde rundt om bebyggelsen Bovieran og gå ind i p-huset.

Tid 

Tirsdag den 25. august 2020, kl. 16.30 - 18.30.

Program 

Kl. 16.30: Projektleder i Realdania By & Byg, Louise Jonsson, byder velkommen.

Projektdirektør Ole Møller fortæller om Nærheden og vi ser området fra taget af det nye parkeringshus.

Byvandring i Nærheden med besøg i det kommende bofællesskab Plushusene. 

Vi byder på en forfriskning i Byhaven. 

Kl. 18.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 16. august, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 17. august.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind