x

Vind billetter: Bofællesskab midt i naturen for aktive 50+’er

Kom med til Naturbydelen i Ringkøbing, når vi den 7. september besøger en ny bydel og et bud på fremtidens seniorbofællesskab, hvor muligheden for at være aktiv i naturen er omdrejningspunktet for fællesskabet i hverdagen. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
7. september 2020

Tidspunkt
kl. 16.00 — kl. 18.00

Adresse
Strandkanten 14
6950 Ringkøbing

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vind billetter: Bofællesskab midt i naturen for aktive 50+’er

Realdanias medlemsarrangement: Naturbydelen Ringkøbing K 

Hvordan kan man udnytte potentialerne i den korte afstand mellem natur og by til at skabe et bæredygtigt boligområde, hvor forskellige boligtyper, fællesskaber og nærhed til naturen bidrager til at fastholde og tiltrække beboere? Det er omdrejningspunktet for udviklingen af Naturbydelen Ringkøbing K, som Realdania By & Byg begyndte i 2011 i partnerskab med Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere om projektet

Særlig information

Vi opfordrer til, at deltagerne medbringer deres egne mundbind og bærer dem under arrangementet, så vi passer på hinanden.

Adresse 

Strandkanten 14, 6950 Ringkøbing.

Tid 

Mandag den 7. september 2020, kl. 16.00 - 18.00.

Program 

Kl. 16.00: Projektleder i Realdania By & Byg, Michael Guldager, byder velkommen.

Projektdirektør Tim Halvorsen fortæller om den overordnede plan for Naturbydelen med fokus på bæredygtighed i bred forstand. Herefter deles deltagerne i to hold. 

I selskab med arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg Jørgen Søndermark og projektdirektør Tim Halvorsen går vi rundt i bydelen og hører om og ser tre boligbyggerier (udefra). 

De to hold bytter.

Alle mødes i fælleshuset i seniorbofællesskabet til en forfriskning.

Kl. 18.00: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 16. august, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 17. august.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind