x

Vind billetter: Se Saxgrens udstilling ”Fra Tønder til Thule”

”Fra Tønder til Thule” er den fængende titel på Henrik Saxgrens seneste særudstilling af fotografier taget i Thules uendelige landskab og marsklandets helt særlige atmosfære. Realdania bidrager i disse år til at udvikle marsklandet, så området bliver endnu mere synligt og attraktivt at besøge, arbejde og bo i. Kom med Saxgren på rundvisning i den smukke udstilling på Johannes Larsen Museet i Kerteminde den 1. september. Vi udlodder 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
01. september 2020 kl. 15.30 - 17.00
01. september 2020 kl. 17.00 - 18.30

Adresse
Johannes Larsen Museet
Møllebakken 14
5300 Kerteminde


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vind billetter: Se Saxgrens udstilling ”Fra Tønder til Thule”

Realdanias medlemsarrangement: Fotografisk fokus på yderområder

Området omkring Tøndermarsken i Sønderjylland er præget af mange af de udfordringer, som yderområder kæmper med landet over. Men stedet har samtidig et enormt potentiale. Med et massivt løft, skal Tøndermarsken og området omkring gøres endnu mere attraktiv og synlig til gavn for alle der bor, arbejder i og besøger området. Fotograf Henrik Saxgren har samlet en række spektakulære fotoværker i en bog og udstilling, der indfanger stemningen i og omkring Tøndermarsken. 

Læs mere om Tøndermarsk-projektet

Særlig information

Vi opfordrer til, at deltagerne medbringer deres egne mundbind og bærer dem under arrangementet, så vi passer på hinanden.

Adresse 

Johannes Larsen Museet, Møllebakken 14, 5300 Kerteminde.

Tid 

Tirsdag den 1. september 2020, kl. 15.30 - 17.00 og 17.00 - 18.30. 

Særlig info

Johannes Larsen Museets gæster henvises til p-pladsen ved Hindsholmvej/Marinaen. Herfra er der ca. 100 meters gang til museet. Handicapparkering findes både her og lige ved indgangen til museet.

Program  

Hold 1 kl. 15.30 - 17.00 

Kl. 15.30: Arrangementet går i gang i Kaffehuset.

Introduktion til Realdania ved Ingelise Andersson.

Introduktion til Johannes Larsen Museet ved daglig leder af Johannes Larsen Museet, Jeppe Preiss Gersbøl.

Omvisning i særudstillingen "Fra Tønder til Thule" ved fotograf Henrik Saxgren.

Kl. 17.00: Tak for i dag. 

Hold 2 kl. 17.00 - 18:30 

Kl. 17.00: Arrangementet går i gang i Kaffehuset.

Introduktion til Realdania ved Ingelise Andersson.

Introduktion til Johannes Larsen Museet ved daglig leder af Johannes Larsen Museet, Jeppe Preiss Gersbøl.

Omvisning i særudstillingen "Fra Tønder til Thule" ved fotograf Henrik Saxgren.

Kl. 18.30: Tak for i dag. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 16. august, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 17. august.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind