x

Vind billetter: Se Store Tårn på Christiansø

Et særligt tårn på en særlig ø. Vi sejler til Danmarks østligste punkt lørdag den 29. august og besøger det smukt restaurerede fæstningsanlæg fra 1600-tallet, Store Tårn på Christiansø. Arkitekt Mette Maegaard Nielsen fortæller om tårnets forvandling til en attraktion for kunst- og kulturoplevelser. Vi udlodder 20 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
29. august 2020

Tidspunkt
kl. 09.45 — kl. 15.00

Adresse
Ejnar Mikkelsensvej 25
3760 Gudhjem

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vind billetter: Se Store Tårn på Christiansø

Realdanias medlemsarrangement: Store Tårn på Christiansø

Det tidligere fæstningsværk fra 1600-tallet, Store Tårn, har fået nyt liv - færdigt og klart til at tage imod beboere og besøgende på Christiansø i nye kunst- og samlingslokaler.

Læs mere om projektet

Særlig information

Vi opfordrer til, at deltagerne medbringer deres egne mundbind og bærer dem under arrangementet, så vi passer på hinanden.

Adresse 

Gudhjem Havn ved Christiansøfarten, Ejnar Mikkelsensvej 25, 3760 Gudhjem.

Tid 

Lørdag den 29. august 2020, kl. 09.45 - 15.00.

Mødetid senest kl. 09.45 i Gudhjem. 

Særlig info

Hold øje med vejrudsigten. Arrangementet foregår både ude og inde. Vi følger myndighedernes retningslinjer og sørger for god plads.

Program 

Kl. 09.45: Arrangementet går i gang ved Christiansøfarten.

Vi tager færgen til Christiansø.

Velkommen til Christiansø ved administrator Jens Peter Kofoed. 

Omvisning i Store Tårn ved arkitekt Mette Maegaard Nielsen og Jens Peter Kofoed. 

Vi byder på en sandwich + vand. 

Med Christiansøfarten tilbage til Gudhjem.

15:00: Arrangementet er slut.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 16. august, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 17. august.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind