x

AFLYST. Nordisk modernisme: Besøg foreningens hovedsæde

ARRANGEMENTET ER AFLYST. Vær med den 16. april, når Realdanias adm. direktør Jesper Nygård fortæller historien om foreningen med rødder, der rækker helt tilbage til realkredittens fødsel efter Københavns brand i 1728. Få fortællingen om det modernistiske kontorhus på Jarmers Plads, et fint eksempel fra dansk arkitekturhistorie, der i dag er hovedsæde for foreningen Realdanias daglige virke. Vi udlodder 2 x 50 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
16. april 2020

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 19.00

Adresse
Jarmers Plads 2
1551 København V

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
AFLYST. Nordisk modernisme: Besøg foreningens hovedsæde

Realdanias medlemsarrangement om Realdania og Jarmers Plads 2

Jarmers Plads 2 er et fremtrædende eksempel på et dansk, modernistisk kontorhus af sin tid. Ejendommen, der i dag er hovedsæde for hele foreningen Realdania, indgår i Realdania By & Bygs samling af fredede og bevaringsværdige ejendomme.

Læs mere om projektet

Adresse 

Jarmers Plads 2, 1551 København V, Spisesalen. 

Mødested 

Modtagelse i receptionen på Jarmers Plads 2, 1551 København V 

Tid 

Torsdag den 16. april, kl. 17.00-19.00. 

Program

Kl. 17.00 Vært fra Realdania By & Byg byder velkommen.

Kommunikationsmedarbejder Mette Sørensen fortæller om hovedsædet for Realdania Jarmers Plads 2.
 
Adm. direktør for Realdania Jesper Nygård fortæller om foreningen Realdania. 

Kl. 19.00 Tak for i dag. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest fredag den 13. marts, hvorefter vinderen får direkte besked på mail samme dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind