x

AFLYST. Kamelia Hus: Besøg et moderne seniorbofællesskab

AFLYST. Overvejer du, hvor du skal bo i din tredje alder? Den 27. april byder seniorbofællesskabet Kamelia Hus indenfor til en aften, hvor beboerformanden fortæller om hverdagen i huset i Valby. Du skal høre om Realdanias vision for seniorbofællesskaber, og så tager beboerne os med på rundvisning i lejlighederne. Vi udlodder 2 x 30 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
27. april 2020

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 18.30

Adresse
Kamelia Hus
Elstarvej
2500 Valby

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
AFLYST. Kamelia Hus: Besøg et moderne seniorbofællesskab

Realdanias medlemsarrangement i Kamelia Hus 

Seniorbofællesskabet Kamelia Hus er en del af en ny bydel på det gamle grønttorv, hvor der også bygges almene boliger, lejeboliger, andelsboliger, ejerboliger og studieboliger.

Læs mere om projektet

Adresse 

Kamelia Hus, Elstarvej, 2500 Valby

Mødested 

Vi mødes i Spisestuen, Kamelia Hus, Elstarvej, 2500 Valby. Inden rundvisningen uddeles der blå futter, så vi kan besøge boligerne hensynsfuldt. 

Tid 

Mandag den 27. april kl. 17.00-18.30

Program 

Kl. 17.00: Projektleder Heidi Meier Bach byder velkommen i spisestuen og fortæller kort om Realdania og aftenens program.

Projektleder Stig Hessellund fortæller om Realdanias interesse og vision med at støtte opførelse af seniorbofællesskaber.

Beboerformand i Kamelia Hus, Aksel Goth, fortæller om, hvordan det er at starte et seniorbofællesskab op og bo i Kamelia Hus.

Vi inddeles i seks grupper, som bliver vist rundt i området og kigger indenfor i seks forskellige boliger.

Vi mødes i fællesrummet til spørgsmål og afrunding.

Kl. 18.30: Tak for i dag. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest fredag den 13. marts, hvorefter vinderen får direkte besked på mail samme dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind