x

Foredrag om den danske forbindelse til designskolen Bauhaus

Med filmklip, foredrag og historiske fotos viser vi eksempler på designløsninger, indretning og komfort i bedste Bauhaus-ånd i Edvard Heibergs og Arne Jacobsens egne boliger. Den tyske designskole har gennem de to danske stjernearkitekter været med til at præge danske hjem gennem årtier. Arrangementet finder sted den 19. februar på Jarmers Plads. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
19. februar 2020

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 18.30

Adresse
Jarmers Plads 2
København V

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Foredrag om den danske forbindelse til designskolen Bauhaus

Realdanias medlemsarrangement om den danske forbindelse til Bauhaus 

Arrangementet tager udgangspunkt i Edvard Heibergs og Arne Jacobsens egne huse. Det hus, som arkitekten Edvard Heiberg opførte i Virum i 1924, var stærkt inspireret af internationale arkitekturstrømninger fra Tyskland og Frankrig, ligesom Arne Jacobsens eget hus på Gotfred Rodes Vej regnes som et ikon for Jacobsens internationale periode.

Læs mere om projektet Edvard Heibergs eget hus

Læs mere om projektet Arne Jacobsens eget hus 

Adresse 

Realdania, Jarmers Plads 2, 1551 København V

Mødested 

Spisesalen 

Tid 

Onsdag den 19. februar 2020, kl. 16.30-18.30 

Program 

Kl. 16.30 Velkomst i Spisesalen.

Astrid Weiss og Mette Sørensen fra Realdania By & Byg fortæller om Bauhaus med udgangspunkt i to af Realdania By & Bygs egne projekter - Edvard Heibergs og Arne Jacobsens egne huse - samt med film om samme. 

Oplæg om Bauhaus og tiden. 

Oplæg om Edvard Heiberg.

Der holdes en lille pause.

Arrangementet afsluttes med et oplæg om Arne Jacobsen.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest søndag den 19. januar 2020, hvorefter vinderne får direkte besked på mail senest tirsdag den 21. januar 2020.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind