x

Kom til aktiv workshop for hele familien på Cirkusfabrikken

Den 8. februar kan hele familien få chancen for en aktiv dag i Cirkusfabrikken, der er flyttet ind i et gammelt mejeri i Nordsalling. Oplev et imponerende show på scenen, cirkusvognene og kostumekælderen, og prøv selv kræfter med forskellige cirkusnumre. Vi udlodder 40 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
8. februar 2020

Tidspunkt
kl. 10.45 — kl. 13.30

Adresse
Cirkusfabrikken
Skivevej 84-90
Lindum
7870 Roslev

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Kom til aktiv workshop for hele familien på Cirkusfabrikken

Realdanias medlemsarrangement hos Cirkusfabrikken

I 2004 flyttede Cirkus Charlie ind på det nedlagte mejeri i Nordsalling, som gennem længere tid har stået ubenyttet hen. Cirkusfabrikken har nu fået en 3.600 kvm. stor vinterbase, med værksteder og træningsfaciliteter, så der nu igen er liv i det tidligere mejeri.

Læs mere om projektet

Adresse

Cirkusfabrikken, Skivevej 84-90, Lindum, 7870 Roslev

Tid 

Lørdag den 8. februar 2020, kl. 10.45-13.30

Program 

Kl. 10.45: Ankomst med kaffe/the/saft/frugt og kage.

Velkomst ved projektleder Tim Jensen.

Velkomst ved Cirkusdirektør Einar Trie, der holder oplæg om projektet Cirkusfabrikken og dets betydning for lokalområdet.

Vi deles op i hold, og frivillige og ansatte hos Cirkusfabrikken giver en rundvisning og fortæller om stedet + fri leg i legelandet.

Demonstration med artistnumre og cirkusleg for gæster.

13.00–13.30: Der bydes på frokostbuffet i kantinen, hvor der også er mulighed for at stille spørgsmål til projektet. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest fredag den 24. januar kl. 12.00, hvorefter vinderen får direkte besked på mail samme dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind