x

Hør om indeklimaforskning og projektet ”Sunde Boliger”

Realdania By & Byg står bag projektet og eksempelbyggeriet ”Sunde Boliger”, hvor forskere i et 1:1-laboratorium tester forskellige byggestrategier for et sundere indeklima. Den 20. februar byder vi indenfor i Vestermølle i Skanderborg, hvor du kan høre om indeklima og ”Sunde Boliger”. Formand for Vestermølles møllelaug afrunder dagen med at fortælle om møllens restaurering. Vi udlodder 70 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
20. februar 2020

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 18.00

Adresse
Vestermølle
Oddervej 80
8660 Skanderborg

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer
Hør om indeklimaforskning og projektet ”Sunde Boliger”

Mit Realdanias medlemsarrangement om "Sunde Boliger"

Sunde Boliger er et 1:1 demonstrationsprojekt i Holstebro, som skal danne bro mellem forskning og praksis og afsøge muligheder for et bedre indeklima med afsæt i byggematerialer, byggemetoder og teknologi.

Læs mere om projektet

Adresse

Vestermølle, Oddervej 80, 8660 Skanderborg

Mødested 

Laden

Tid 

Torsdag den 20. feb. kl. 16.30-18.00

OBS! Har du tid til det, så kom til Vestermølle allerede mellem 15.30 og 16.30, hvor det vil være muligt at bese møllehuset og smedjen, som vil være bemandet af frivillige fra møllelauget.

Program 

Kl. 16.30: Status på Realdania og medlemsfordele ved projektleder Anne Helmer

Arkitekt og projektleder Jørgen Søndermark fra Realdania By & Byg fortæller om resultaterne af de foreløbige rapporter fra projektet ”Sunde Boliger”, som Realdania By & Byg har fået bygget med henblik på at teste forskellige byggestrategier for et sundere indeklima i boliger.

Fagekspert Tue Patursson fra Videncentret BOLIUS gennemgår de vigtigste råd til et sundt indeklima, og vi quizzer om indeklimaet i hjemmet.
 
Formand for møllelauget i Vestermølle Jørgen Lund Christiansen fortæller om donationen fra Realdania, og hvad den har givet af nye muligheder for brugen af Vestermølle i dag. 

Kl. 18.00: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest fredag den 31. januar kl. 12.00, hvorefter vinderen får direkte besked på mail samme dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind