x

Få indblik i Realdanias grønlandske projekter

I oktober 2019 nåede byggeriet af Isfjordscentret en vigtig milepæl, da Realdania By & Byg kunne holde rejsegilde på det enorme skelet, der skal udgøre det kommende formidlingscenter ved Ilulissat. Kom tæt på byggeriet, når projektleder Frants Frandsen i ord, billeder og film tager os med til byggepladsen ved isfjordens udmunding i Diskobugten. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
4. februar 2020

Tidspunkt
kl. 14.30 — kl. 16.00

Adresse
Jarmers Plads 2
1551 København V

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
 Få indblik i Realdanias grønlandske projekter

Realdanias medlemsarrangement om Isfjordscentret

Et nyt formidlingscenter ved Ilulissat skal styrke turismeudviklingen i området og formidle det spektakulære områdes historie, udvikling og betydning samt sætte fokus på klimaforandringernes betydning. Isfjordscentret forventes klar til indvielse i sommeren 2021.

Læs mere om projektet

Adresse 

Jarmes Plads 2, 1551 København V 

Mødested 

Spisesalen 

Tid

Tirsdag den 4. februar 2020, kl. 14.30-16.00

Program 

Kl. 14.30 Realdania By og Byg byder velkommen.

Arkitekt og og projektleder i Realdania By og Byg Frants Frandsen fortæller om Isfjordcenteret i Illussiat.

Der bydes på kaffe og kage.

Kl. 16.00 Tak for i dag. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest fredag den 24. januar kl. 12.00, hvorefter vinderen får direkte besked på mail samme dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind