x

Besøg Vestermølle og mød ildsjælene bag projektet

Lokale ildsjæle står bag en gennemgribende renovering af Møllegården Vestermølle, der nu fungerer som kultur- og aktivitetscenter og danner rammen om et vidt forgrenet foreningsliv. Den 20. februar kan du få rundvisning i møllen og høre foredrag om bygningsarven ved møllelaugets formand Jørgen Lund Christensen. Vi udlodder 70 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
20. februar 2020

Tidspunkt
kl. 13.00 — kl. 15.00

Adresse
Vestermølle
Oddervej 80
8660 Skanderborg

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Besøg Vestermølle og mød ildsjælene bag projektet

Realdanias medlemsarrangement i møllegården Vestermølle 

Lokale ildsjæle stod bag en gennemgribende renovering af Møllegården Vestermølle, der ligger ved Skanderborg Sø. Nu fungerer gården som kultur- og aktivitetscenter og er rammen om et vidt forgrenet foreningsliv.

Læs mere om projektet

Adresse 

Vestermølle, Oddervej 80, 8660 Skanderborg

Mødested 

I den gamle lade. 

Tid 

Torsdag den 20. feb. kl. 13.00-15.00

Program 

13.00: Velkomst og status på Realdania som forening ved projektleder Anne Helmer.

Oplæg om Vestermølle ved formand for møllelauget Jørgen Lund Christiansen.

Vi deles op i tre hold, der skal på rundvisning med ildsjælene fra Vestermølle.

Rundvisningerne kommer omkring Okkerhuset, mølleriet og riddersalen, og der vil være mulighed for at drikke af samme kilde som den mand, der blev 116 år gammel.

15.00: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest fredag den 24. januar kl. 12.00, hvorefter vinderen får direkte besked på mail samme dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind