x

Oplev X-Huset – landsbyens dagligstue

For foden af de fynske alper i Vester Hæsinge ligger X-Huset, et moderne medborgerhus, der huser lokalområdets frivillige og foreninger. Den 18. februar kan du høre, hvordan de lokale ildsjæle har samlet midler til det nye lokale samlingssted som en del af Realdanias indsats i landdistrikterne. Vi udlodder 75 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
18. februar 2020

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 19.15

Adresse
Birkevej 15 B
5672 Broby

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev X-Huset – landsbyens dagligstue

Realdanias medlemsarrangement i X-Huset

Det Nye X-Hus er et uformelt samlingssted, hvor alle kan mødes på de fleste tider af døgnet til hygge, leg, ophold og samvær.

Læs mere om projektet

Adresse 

Birkevej 15 B, 5672 Broby

Tid 

Tirsdag den 18 feb. 2020, kl. 17.00-19.15

Program 

Kl. 17.00: Intro til foreningen Realdania og kort status på medlemsfordele ved projektleder Anne Helmer fra Realdanias medlemsteam.

Projektchef Simon Harboe fortæller om Realdanias indsats i landdistrikter og yderområder og krydrer oplægget med eksempler på projekter rundt om i landet fra diverse kampagner samt data fra undersøgelser af livskvaliteten på landet.

Driftsleder Helle fra X-huset fortæller om brugen af X-huset i dag. Opfordring til at gå rundt og kigge i huset.

Pause med en sandwich og mulighed for at strække benene og bese huset.

Samtale med dokumentarist Jutta Marie Jessen om fotobogen ”Til Salg”, der er en fortælling om Danmark vist gennem ejendomsmæglernes fotos fra huse, der har stået til salg i Danmarks yderområder til en værdi mellem 0 og 500.000 kr. 

Eventuelle spørgsmål til oplægsholderne og afgørelse af quiz.

Kl: 19.15: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest fredag den 24. januar kl. 12.00, hvorefter vinderen får direkte besked på mail samme dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind