x

EKSTRA ARRANGEMENT: Bliv blæst bagover af Naturkraft

Kom med til den nye oplevelsesarena Naturkraft uden for Ringkøbing og få en naturoplevelse, der blæser dig og familien bagover. Den 26. september kan I mærke en vesterhavsstorms kræfter, teste balanceevnen over vandløbet og opleve, hvordan naturens kræfter sættes i spil gennem leg og læring. Arrangementet er bedst egnet for børn i skolealderen. Vi udlodder 25 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
26. september 2020

Tidspunkt
kl. 14.00 — kl. 17.00

Adresse
Naturparken 10
6950 Ringkøbing

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
EKSTRA ARRANGEMENT: Bliv blæst bagover af Naturkraft

Realdanias medlemsarrangement i Naturkraft 

Naturkraft er en ny oplevelsesarena uden for Ringkøbing. Her kan de besøgende opleve, hvordan naturens kræfter sættes i spil gennem leg og læring. Realdania støtter projektet som en del af vores mål om at styrke attraktioner langs den danske Vestkyst.

Læs mere om projektet

Adresse 

Naturparken 10, 6950 Ringkøbing

Parkering

Gratis parkering på pladsen uden for parken via hovedvej 15 – ringvejen, der fører rundt om Ringkøbing.

Mødested

Afkrydsning ved hovedindgangen og velkomst udendørs ved Amfi Scenen.

Tid 

Lørdag den 26. september 2020, kl. 14.00-17.00

Særlig information 

Arrangementet er bedst egnet for børn i skolealderen. Påklædning efter vejret, da arrangementet afholdes udendørs. Der er mulighed for at fylde vand op rundt omkring i parken, så medbring gerne en dunk. Der vil være håndsprit til rådighed. Vi følger myndighedernes anvisninger og sørger for at holde god afstand. 

Program 

Kl. 14.00: Velkomst udendørs ved projektassistent Jamilla Lynge på vegne af Realdania. 

Velkomst og fortælling om parken ved formidler fra Naturkraft. 

Opdeling i fem hold, hvor formidlere viser rundt og fortæller om aktiviteterne i parken. 

Fri leg i parken, hvor du bl.a. kan opleve en vesterhavsstorms kræfter, teste din balanceevne over vandløbet og meget mere. Der står formidlere klar til at hjælpe rundt omkring i parken.

Uddeling af vand/sodavand og sandwich i basen, som kan nydes rundt omkring i parken. Der uddeles en voucher hertil ved ankomsten.  

Fri leg i parken.

Kl. 17.00: Arrangementet slutter, men de, som ønsker at blive, er velkomne, indtil parken lukker kl. 18.00.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest onsdag den 9. september, og vinderne får direkte besked på mail torsdag den 10. september.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind