x

BaneGaarden: Københavns nye Narnia

På et uopdaget stykke land midt i København skaber BaneGaarden et samlingspunkt for vilde, sanselige og bæredygtige projekter. Den 15. oktober har du chancen for at komme tættere på visionen, udfordringerne og byggeteknikkerne bag de gamle trælader. Vi udlodder 10 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
15. oktober 2020 kl. 13.00 - 15.00
15. oktober 2020 kl. 16.00 - 18.00

Adresse
Otto Busses Vej 45
2450 København SV


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
BaneGaarden: Københavns nye Narnia

Realdanias medlemsarrangement i BaneGaarden

DSB’s gamle trælader fra 1900-tallet på Otto Busses Vej i København er i fuld gang med at blive renoveret. Træladerne får nyt liv og skal danne rammen om BaneGaarden. Bag BaneGaarden står fire ildsjæle og iværksættere med stor erfaring inden for grøn mad og gamle bygninger. Missionen er at gøre BaneGaarden til et grønt fyrtårn fyldt med grøn læring og næring. BaneGaarden er et univers, hvor man kan spise, handle, opleve og tage læring med hjem samt en platform for mennesker, der vil være med til at gøre verden grønnere.

Læs mere om projektet

Adresse

Otto Busses Vej 45, 2450 København SV

Tid 

Torsdag d. 15. oktober 2020, kl. 13.00 – 15.00 og 16.00 – 18.00.

Særlig information

Vi opfordrer til, at deltagerne medbringer deres egne mundbind og bærer dem under arrangementet, så vi passer på hinanden.

Program

Hold 1: kl. 13.00 - 15.00

Kl. 13.00: (Lade 608): Ankomst og velkomst ved Realdania. 

Rundvisning på BaneGaarden V. Thomas Nordahl.

Lade 608: Rejsen i ord og billeder V. Søren Ejlersen.


Fælles spørgestund V. Søren Ejlersen og Thomas Nordahl. 


Vi hylder det grønne og serverer paletten af smagsprøver fra Rakils spisehus. Vi skåler øl fra mini mikro bryggeriet Barn Beer, som bor på BaneGaarden.

Kl. 15.00: Tak for i dag. 

Hold 2: kl. 16.00 - 18.00

Kl. 16.00: (Lade 608): Ankomst og velkomst ved Realdania. 

Rundvisning på BaneGaarden V. Thomas Nordahl.

Lade 608: Rejsen i ord og billeder V. Søren Ejlersen.  

Fælles spørgestund V. Søren Ejlersen og Thomas Nordahl.

Vi hylder det grønne og serverer paletten af smagsprøver fra Rakils spisehus. Vi skåler øl fra mini mikro bryggeriet Barn Beer, som bor på BaneGaarden.

Kl. 18.00: Tak for i dag.  

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 4. oktober, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 5. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind