x

AFLYST. Magtens hus i Hjørring: Kom med bag kulissen

ARRANGEMENTET ER AFLYST. Oplev de mange håndværksmæssige detaljer på Amtmandsboligen i Hjørring og hør om den store restaurering på den fredede ejendom. Arkitekturhistoriker i Realdania By & Byg Astrid Weiss viser rundt den 26. oktober, og fortæller om byggeriet, restaureringen og livet i det fornemme hus. Vi udlodder 10 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
26. oktober 2020 kl. 12.30 - 13.45
26. oktober 2020 kl. 16.00 - 17.15

Adresse
Amtmandstoften 1
9800 Hjørring

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer
AFLYST. Magtens hus i Hjørring: Kom med bag kulissen

Realdanias medlemsarrangement i Amtmandsboligen 

Amtmandsboligen i Hjørring er et af arkitekt Hack Kampmanns fineste bygningsanlæg med tilhørende have skabt til etaten omkring år 1900. Bygningskomplekset er et meget fint eksempel på Kampmanns arbejde med kombinationen af proportioner og detaljer, høj funktionalitet og byggetekniske velfungerende elementer.

Læs mere om projektet

Adresse

Amtmandstoften 1, 9800 Hjørring

Tid 

Mandag den 26. oktober 2020 kl. 12.30 - 13.45 og 16.00 - 17.15 

Særlig information

Vi opfordrer til, at deltagerne medbringer deres egne mundbind og bærer dem under arrangementet, så vi passer på hinanden.

Program

Hold 1 kl. 12.30 - 13.45 

12.30: Velkomst. 

Rundvisning ved arkitekturhistorier Astrid Weiss. 

Afrunding, spørgsmål og en forfriskning. 

13.45: Arrangementet slutter. 

Hold 2 kl. 16.00 - 17.15 

16.00: Velkomst 

Rundvisning ved arkitekturhistoriker Astrid Weiss. 

Afrunding, spørgsmål og en forfriskning. 

17.15: Arrangementet slutter. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 4. oktober, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 5. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind