x

Rundvisning på CLAY Keramikmuseum

CLAY i Middelfart er Nordens eneste specialmuseum for keramisk kunst. Den 4. november har du chancen for at opleve museets tilbygning Pavillonen, som Realdania har støttet, og Carl-Henning Pedersens udstilling, som stiller skarpt på hele den farvemættede palet af keramik. Dagen kan rundes af med at gå på opdagelse på egen hånd i CLAY’s lille udstilling af nye keramikere. Vi udlodder 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
4. november 2020 kl. 15.00 - 16.30
4. november 2020 kl. 17.00 - 18.30

Adresse
Pavillonen
CLAY
Kongebrovej 42
5500 Middelfart

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Rundvisning på CLAY Keramikmuseum

Realdanias medlemsarrangement på CLAY Keramikmuseum 

Clay i Middelfart er Nordens eneste specialmuseum for keramisk kunst. I 2009 havde museet brug for mere plads til sin voksende samling og ønskede en tilbygning til den eksisterende herskabsvilla Grimmerhus. I samarbejde med Middelfart Kommune støttede Realdania arkitektkonkurrencen for den nye tilbygning.

Læs mere om projektet

Adresse 

Pavillonen, CLAY – Keramikmuseum Danmark, Kongebrovej 42, 5500 Middelfart

Tid

Onsdag den 4. november 2020 kl. 15.00-16.30 og kl. 17.00-18.30.

Mødested

Vi mødes i Pavillonen.

Program 

Hold 1 kl. 15.00 - 16.30 

Kl. 15.00: Projektleder Heidi Meier Bach byder velkommen på vegne af Realdania og fortæller kort om Realdania og dagens program, mens vi serverer kaffe og kage.

Direktør Pia Wirnfeldt fra CLAY fortæller om museet – fra den spæde start til i dag.

Vi bliver delt op i to hold før rundvisningen i udstillingen om Carl Henning Pedersen.

Efter rundvisningen har du mulighed for at gå på egen hånd i udstillingen af nye keramikere.

Kl. 16.30: Farvel og tak for i dag   
 
Hold 2 kl. 17.00 - 18.30 

Kl. 17.00: Projektleder Heidi Meier Bach byder velkommen på vegne af Realdania og fortæller kort om Realdania og dagens program, mens vi serverer sandwich og sodavand.

Direktør Pia Wirnfeldt fra CLAY fortæller om museet – fra den spæde start til i dag.

Vi bliver delt op i to hold før rundvisningen i udstillingen om Carl Henning Pedersen. 

Efter rundvisningen har du mulighed for at gå på egen hånd i udstillingen af nye keramikere.

Kl. 18.30: Farvel og tak for i dag

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest fredag den 23. oktober, og vinderne får direkte besked på mail senere samme dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind