x

AFLYST. Hør om restaureringen af Hindsgavl Slot

ARRANGEMENTET ER AFLYST. Den 5. november inviterer vi på en rundtur gennem Hindsgavls smukke bygninger fra 1700-tallet, hvor vi skal høre, hvordan man vedligeholder og udvikler et slot, der samtidig er et firestjernet hotel og konferencecenter. Arrangementet foregår primært udendørs med et kig ind i de topmoderne hotelværelser i de gamle stalde. Vi udlodder 5 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
5. november 2020

Tidspunkt
kl. 16.00 — kl. 17.50

Adresse
Hindsgavl Alle 7
5500 Middelfart

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
AFLYST. Hør om restaureringen af Hindsgavl Slot

Realdanias medlemsarrangement ved Hindgavl slot

Hindsgavl Slot er et helstøbt arkitekturhistorisk herregårdsanlæg, der står som vidnesbyrd om de danske herregårdes rolle og udvikling i århundreder. Ejendommen er fredet og indgår i Realdania By & Bygs samling af ca. 60 historiske ejendomme, som repræsenterer dansk bygningskultur gennem 500 år og er med til at fremme den levende bygningskultur.

Læs mere om projektet

Adresse

Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart

Tid 

Torsdag den 5. november 2020, kl. 16.00-17.50.

Mødested

I laden

Særlig info

Der er parkering ved slottet. Husk tøj efter vejret, da arrangementet primært foregår udendørs. Du skal bære mundbind i cafeen.

Program

16.00: Velkomst - der serveres kaffe og kage i laden.

Introduktion ved en vært fra Realdania By & Byg.

Rundvisning i og omkring slottets bygninger ved restaureringsarkitekt Dorthe Bendsen samt et kig ind i et af de topmoderne hotelværelser i de gamle stalde.

17.50: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 4. oktober, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 5. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind