x

AFLYST. Levende bygningskultur: Fra marskgård til madlejr

ARRANGEMENTET ER AFLYST. Midt i Højer på byens torv har Realdania By & Byg forvandlet en lille samling historiske huse til en ny madlejrskole. Den 13. november får vi en rundvisning i de fredede og bevaringsværdige bygninger af arkitekt Dorthe Bendtsen og en introduktion til Realdanias indsatser i Tøndermarsken af programchef Stine Lea Jacobi. Vi udlodder 23 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
13. november 2020

Tidspunkt
kl. 16.00 — kl. 18.30

Adresse
Torvet 1
6280 Højer

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
AFLYST. Levende bygningskultur: Fra marskgård til madlejr

Realdanias medlemsarrangement på Marskgården i Højer 

Marskgården i Højer omfatter en lille samling af historiske huse Et 200 år gammelt stuehus fra en af byens marskgårde, en tyskinspireret villa fra 1906 og en lade fra 1700-tallet. Til sammen fortæller de tre bygninger om en særlig byggeskik, som i generationer er formet af naturen, kulturen og historien i Sønderjylland. I dag ejes Marskgården i Højer af Realdania By & Byg, hvis restaurering skal fremme den levende bygningskultur.

Læs mere om projektet

Adresse 

Torvet 1, 6280 Højer

Mødested

Modtagelse på gårdspladsen 

Tid

Fredag den 13. november 2020 kl. 16.00 - 18.30 

Program 

Kl. 16.00 Velkomst på gårdspladsen ved værten.

Hold 1: Rundvisning med arkitekt Dorthe Bendtsen. 
Hold 2: Foredrag om Tøndermarsk Initiativet med Realdanias programchef Stine Lea Jacobi. 

De to hold bytter.

Kl. 18.30 Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest fredag den 23. oktober, og vinderne får direkte besked på mail samme dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind