x

LIVE: Rundvisning på Hindsgavl Slot

Lad dig forføre af fortiden, når Realdania By & Byg Klubben besøger det smukke herregårdsanlæg Hindsgavl Slot med det stolte klassicistiske 1700-tals interiør og det transformerede avlsgårdsanlæg fra 1859. Vi besøger Hindsgavl Slot til en live online-rundvisning i selskab med arkitekt Dorthe Bendtsen.

Arrangementet er afholdt

Dato
11. februar 2021

Tidspunkt
kl. 12.30 — kl. 13.30

Adresse
Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart (Rundvisningen foregår online)

For medlemmer af
Realdania By & Byg Klubben
25 kr.

Tilmeld Se alle arrangementer
LIVE: Rundvisning på Hindsgavl Slot

Lad arkitekt og forfatter Dorthe Bendtsen tage dig med indenfor i et af Danmarks mest helstøbte herregårdsanlæg: Hindsgavl Slot. Hør om slottets arkitektur og storslåede komposition. Oplev stuerne, der ligger en filade i al deres stemningsmættede lyse 1700-tals pragt med gyldne lysekroner, kaminer og marmoreringer. Besøg avlsgården, hvor Exners Tegnestue har transformeret de tidligere stalde til moderne hotelværelser i en rå, nordisk stil, og agerumsladen til en mægtig multisal med moderne lysinstallationer og kig til den imponerende nye loftskonstruktion.

Hindsgavl Slots historie går 800 brogede år tilbage i tiden. I dag ejer Realdania By & Byg ejendommen og har siden 2003 gennemført en omfattende restaurering og transformation af både slot, avlsgård og udearealer. Ejendommen bruges i dag til hotel og konferencevirksomhed.

Rundvisningen vil have fokus på slottets og anlæggets arkitektur samt transformationen af avlsgården. Deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via chat-funktionen.

Program

Kl. 12.30 Realdania By & Byg Klubbens Troels Jeppesen byder velkommen.
Kl. 12.35 Arkitekt og forfatter Dorthe Bendtsen, viser slottet og avlsgården frem ledsaget af gode historier.
Kl. 13.30 Arrangementet er slut.

OBS! Du kan stille spørgsmål undervejs i chat-funktionen.

Sådan deltager du

Før rundvisningen (og senest torsdag kl. 12) modtager du et link, som rundvisningen bliver streamet på. I linket medfølger også ekstramateriale om herregårdsanlægget, som du kan orientere dig i på forhånd.
Vi sender live torsdag 12.30 til 13.30. Udsendelsen kan ses af tilmeldte frem til og med den følgende dag.

Mangler du et link til rundvisningen?

Eller har du andre spørgsmål, så kontakt os på klub@realdaniabyogbyg.dk eller ring 70 11 06 06.

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot startede sin historie for mere end 800 år siden som en kongeborg. Det nuværende slot blev opført 1784-85 i klassicistisk stil; slottet og avlsgården står i dag som et helstøbt arkitektonisk anlæg, der vidner om herregårdenes betydning og virke gennem århundreder. Hindsgavl Slot fungerer i dag som hotel og konference virksomhed. Ejendommen er fredet og ejes af Realdania By & Byg.
Læs mere her Hindsgavl Slot