x

Online event test

Som medlem af Foreningen Realdania kan du komme på et virtuelt besøg på en sjældent helstøbt andelsgård fra år 1900, når vi besøger den fredede "Familien Jensens Gård" på onlinerundvisning. Andelsgården er ejet af Realdanias datterselskab Realdania By & Byg, som netop har restaureret gården, som en del af Realdanias arbejde med sikre en levende bygningskultur. Arkitekt og projektleder Per Troelsen viser rundt og fortæller om arbejdet.

Arrangementet er afholdt

Dato 01. oktober 2021

Tidspunkt
kl. 08.00 — kl. 10.00

Adresse
Online

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer
Online event test

Sådan fungerer det

Du kan stille spørgsmål undervejs på chatten, som åbner her på siden, når arrangementet begynder.  
Login ikke påkrævet. Du skal blot angive et brugernavn. Luk eventuelle pop-up bokse fra Vimeo.  
Udsendelsen kan ses her på siden af tilmeldte i 24 timer efter livestreamen er afsluttet.

Linket, du har modtaget til denne side, er tiltænkt tilmeldte til arrangementet, og må ikke deles eller videredistribueres på anden vis.

Tips og tricks

  • Min forbindelse hakker - Sluk andre elektroniske apparater, der bruger dit netværk. Prøv eventuelt at rykke tættere på din router, hvis du bruger et trådløst netværk.
  • Skærmbilledet er frosset - Prøv at genindlæse/"refreshe" websiden.
  • Der er ekko på lyden - Kan skyldes, at du har rundvisningen åben i flere browservinduer på een gang. Tjek, at du kun har eet browservindue åbent.
  • Chatten er "offline" - Kan skyldes udfald i internetforbindelsen. Genindlæs websiden og indtast dit navn igen. 

Om Familien Jensens Gård

Familien Jensens gård opført i Korup nær Odense i 1900 var i sin tid et landbrug skabt til en rationel drift med brug af tidens nyeste produktionsformer. Gården er et sjældent helstøbt eksempel på en gård fra andelstiden. Sammen med flere andre landbrugsejendomme i Realdania By & Bygs portefølje er gården en del af fortællingen om mere end 200 års udvikling indenfor dansk landbrugsbyggeri, der ved indgangen til det 20. århundrede nåede et højdepunkt takket være andelsbevægelsens succes. 

Læs mere om gården og se film og fotos her