x

Verdensballetten

Oplev internationalt anerkendte balletdansere, operasangere og musikere optræde med Fænøsund glimtende i baggrunden, når Verdensballetten for første gang besøger Hindsgavl Slotspark. Medlemmer af Realdania By & Byg Klubben kan nyde en gratis drink og snack i pausen i eget lounge-område.

Arrangementet er afholdt

Dato
29. juli 2021

Tidspunkt
kl. 19.30 — kl. 21.30

Adresse
Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart

For medlemmer af
Realdania By & Byg Klubben

Tilmeld Se alle arrangementer
Verdensballetten

På scenen vil en række af verdens mest berømte balletdansere fra tre af verdens dygtigste kompagnier optræde under åben himmel i selskab med danske operasangere og klassiske musikere, mens Verdensballettens tenor og konferencier Jens-Christian Wandt leder forestillingens kunstneriske ramme og sikrer, at alle – nybegyndere som kendere – kan være med. 

>> KØB DIN BILLET TIL VERDENSBALLETTEN HER

Tilbuddet gælder udvalgte pladser i kategori B, og kan kun bestilles via ovenstående link.
Der er reserveret et begrænset antal pladser til medlemmer af Realdania By & Byg Klubben.

Praktiske informationer

Forventet varighed: 2 timer inkl. pause.

Hindsgavl Slot følger de aktuelle retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Læs hvordan Verdensballetten forholder sig til COVID-19
Verdensballetten kan krydres med en 3-retters middag i Restaurant Louise i Laden eller streetfood under åben himmel ved Tehuset i slotsparken.

Læs mere her

Om Hindsgavl Slot

Hindsgavls historie går mere end 800 år tilbage, men det nuværende slot er opført i 1784-85 i klassicistisk stil. Hindsgavl Slot, som er fredet, udgør et samlet kulturlandskab med slot, avlsgård, slotspark, køkkenhave, dyrehave, skov m.m. Slottet har været i Realdania By & Bygs eje siden 2003 og er løbende blevet restaureret og transformeret til et af landets bedste hotel- og konference steder. 

Læs mere om Hindsgavl Slot