x

ONLINE: Fra parkeringsplads til rekreativt byggeri og byrum

Kom med på virtuel rundtur gennem BLOX, når vi onsdag d. 28. april byder indenfor i Københavns arkitektoniske kulturcenter. Du skal høre om BLOX’ forvandling fra bryghusgrund og parkeringsplads til rekreativt byggeri og byrum med plads til liv og oplevelser for borgere og besøgende på havnefronten. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Realdania.

Arrangementet er afholdt

Dato
28. april 2021

Tidspunkt
kl. 12.30 — kl. 13.30

Adresse
Live streames kl. 12:30-13:30. Tilgængelig online for tilmeldte frem til 2. maj.

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer
ONLINE: Fra parkeringsplads til rekreativt byggeri og byrum

Realdanias medlemsarrangement i BLOX 

BLOX giver plads til byliv, skaber forbindelser på tværs af Københavns Havn og engagerer mennesker i arkitektur, design og bæredygtig byudvikling gennem udstillinger, events, forretningsudvikling og partnerskaber. BLOX er tegnet af den hollandske tegnestue OMA, er finansieret af Realdania og er opført og ejet af Realdania By & Byg.

Læs mere om projektet

Sådan deltager du

Arrangementet er for medlemmer af Foreningen Realdania.

Som boligejer kan du melde dig ind her

Før rundvisningen - og senest kl. 12 på dagen - modtager du et link til den side, hvor rundvisningen bliver streamet fra. Linket er kun til de tilmeldte og må ikke deles eller videredistribueres på anden vis.

Du har mulighed for at stille spørgsmål under rundvisningen via chat-funktionen - indtast et selvvalgt brugernavn, som vil blive vist i chatten.

Har du ikke tid til at kigge med, mens vi sender live? Rundvisningen vil være tilgængelig online for tilmeldte til og med søndag d. 2. maj.

Hvis du mangler et link til rundvisningen eller har spørgsmål, kan du skrive til mitrealdania@realdania.dk eller ringe på tlf. 70 11 66 66.

Tid 

Onsdag den 28. april 2021, kl. 12.30 -13.30

Påmindelse via SMS

Forud for arrangementet sender vi alle tilmeldte deltagere en påmindelse på SMS. Hvis du har fået nyt telefonnummer siden tilmeldingen, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Alle, der ejer fast ejendom i Danmark, kan blive medlem af Realdania - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind