x

Online rundvisning: Besøg Danmarks nye centrum for glaskunst

Danmarks berømte glasværk i Holmegaard var engang et helt lille samfund med fabrik, boliger, skole, kro, kapel og arbejdspladser. Nu er Holmegaard Værk genopstået som Danmarks nye centrum for glaskunst, og onsdag d. 7. april kan du komme med på virtuel rundtur gennem en fascinerende verden af kunsthåndværk, designtradition og industrihistorie. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Realdania.

Arrangementet er afholdt

Dato
7. april 2021

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 17.30

Adresse
Live streames kl. 16:30-17:30. Tilgængelig online for tilmeldte frem til 11. april.

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Online rundvisning: Besøg Danmarks nye centrum for glaskunst

Realdanias medlemsarrangement på Holmegaard Værk

Holmegaard Glasværk, der er anlagt i 1825, var engang en dynamo for udvikling af en hel egn med arbejdspladser og for nytænkning inden for håndværk, kunstnerisk udvikling, erhverv og teknologi. Værket er udvidet af flere omgange, og omkring glasindustrien opstod en by med sit eget liv. Men efter næsten 200 år måtte glasværket give op. Fabrik og de tilhørende bygninger mistede deres funktion og stod tomme hen. De historiske bygninger har haft stor betydning for lokalmiljøet, for Danmark og ude i den store verden, og derfor valgte Realdania at støtte realiseringen med knap 35 mio. kr.

Læs mere om projektet

Sådan deltager du

Arrangementet er for medlemmer af Foreningen Realdania.

Som boligejer kan du melde dig ind her

Før rundvisningen - og senest kl. 12 på dagen - modtager du et link til den side, hvor rundvisningen bliver streamet fra. Linket er kun til de tilmeldte og må ikke deles eller videredistribueres på anden vis.

Du har mulighed for at stille spørgsmål under rundvisningen via chat-funktionen - indtast et selvvalgt brugernavn, som vil blive vist i chatten.

Har du ikke tid til at kigge med, mens vi sender live? Rundvisningen vil være tilgængelig online for tilmeldte til og med søndag d. 11. april.

Hvis du mangler et link til rundvisningen eller har spørgsmål, kan du skrive til mitrealdania@realdania.dk eller ringe på tlf. 70 11 66 66.

Tid 

Onsdag den 7. april 2021, kl. 16.30-17.30.  

Påmindelse via SMS

Forud for arrangementet sender vi alle tilmeldte deltagere en påmindelse på SMS. Hvis du har fået nyt telefonnummer siden tilmeldingen, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Alle, der ejer fast ejendom i Danmark, kan blive medlem af Realdania - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind