x

VIMBY – et særligt sted med rum for alle

Nyd en sensommerdag i Andelssamfundet Hjortshøj nord for Aarhus, hvor Vimby ligger - en forkortelse af ”Velkommen I Min Bydel”. Og velkommen er lige præcis dét, man føler sig i det unikke bolig- og arbejdsfællesskab, bygget og bemandet af beboerne. Glæd dig til en særrundvisning i værksteder og butikker og til at møde grundlæggerne af andelssamfundets 120 boliger og en hverdag, hvor fællesskabet er i fokus. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
31. august 2021 kl. 15.30 - 17.30
31. august 2021 kl. 18.30 - 20.30

Adresse
Gammel Kirkevej 116A
8530 Hjortshøj

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
VIMBY – et særligt sted med rum for alle

Realdanias medlemsarrangement: Vimby – et særligt sted med rum for alle

Andelssamfundet uden for Aarhus har inviteret en gruppe af samfundets svageste til at bo og arbejde i deres lille lokalsamfund. Projektet går ud på at skabe de bedst mulige fysiske rammer for fællesskabet - at dele livet med hinanden mens vi har det.
 

Adresse 

Gammel Kirkevej 116A, 8530 Hjortshøj.

Tid 

Tirsdag den 31. august 2021,  kl. 15.30 - 17.30 og kl. 18.30 - 20.30.

Særlig info 

Arrangementet foregår både udenfor og indendørs, så hold øje med vejrudsigten.

Program 

Hold 1 kl. 15.30 - 17.30

Kl. 15.30: Velkommen ved Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson.

Vi får en introduktion til Vimby og Andelssamfundet Hjortshøj ved Erling Deigaard og Bodil Dahl Jensen, der begge har været med til at grundlægge Andelssamfundet, og som stadig bor her. 

Rundvisning i Vimby og Andelssamfundet inkl. besøg i værksteder og butikker.

Kl. 17.30: Tak for i dag!

Hold 2 kl. 18.30 - 20.30

Kl. 18.30: Velkommen ved Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson.

Vi får en introduktion til Vimby og Andelssamfundet Hjortshøj ved Erling Deigaard og Bodil Dahl Jensen, der begge har været med til at grundlægge Andelssamfundet, og som stadig bor her. 

Rundvisning i Vimby og Andelssamfundet inkl. besøg i værksteder og butikker.

Kl. 20.30: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 22. august, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 23. august.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind