x

Stjernestunder og levende kulturarv i Christiansfeld

Nyd julestemningen og Christiansfelds honningkager, når vi den 5. december besøger byen, der er et af de tidligste eksempler på byplanlægning i Danmark, udpeget af UNESCO som verdensarv. Vi skal høre om udviklingen af den 200 år gamle by og Brødremenighedens historie, spise honningkager og alle får deres eget samlesæt til en Herrnhuter-stjerne med hjem. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 05. december 2021

Tidspunkt
kl. 15.00 — kl. 17.00

Adresse
Kirkepladsen
Grev Zinzendorf plads
Lindegade 15
6070 Christiansfeld

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer
Stjernestunder og levende kulturarv i Christiansfeld

Steffen Stamp

Realdanias medlemsarrangement: Byvandring i Christiansfeld

Gå på opdagelse i honningkagens højborg, Christiansfeld. En del af verdensarven og blandt UNESCO's listede byer.

Læs mere om projektet

Adresse 

Kirkepladsen, Grev Zinzendorf plads, Lindegade 15, 6070 Christiansfeld

Tid 

Søndag den 5. december 2021, kl. 15.00 - 17.00

Særlig info 

BEMÆRK: Du og dine ledsagere skal kunne fremvise gyldigt coronapas, når I ankommer. Dette gælder dog kun for deltagere over 15 år.

Program 

15.00 Velkomst ved Realdanias vært Susanne Rud.  

Byvandring med fokus på kulturarv, arkitektur, byplanlægning og Herrnhuter-adventsstjernen.

Kaffe i Søstrehuset: Fælles introduktion til at samle adventsstjerne. Alle får udleveret en saml-selv-stjerne og honninghjerter. 
                       
Fælles afslutning.

Mulighed for at gå rundt i centrets udstilling Adventsstjernen.
     

17.00 Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Du skal deltage i konkurrencen senest søndag den 21. november 2021, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 22. november.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind