x

AFLYST. Madhistorisk aften og julestemning på Engestofte Gods

Arrangementet er desværre aflyst på grund af COVID-19. Vi julehygger i madhistoriens navn på Engestofte Gods den 14. december. Den gamle kongsgård er med støtte fra os blevet lokal fødevareambassade for hele Lolland-Falster. Vi skal lave vores egen kirsebærsauce til årets julemiddag og får en rundvisning på godset af dets vægter. Vi udlodder i alt 75 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
14. december 2021

Tidspunkt
kl. 16.00 — kl. 19.00

Adresse
Søvej 10
4930 Maribo

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
AFLYST. Madhistorisk aften og julestemning på Engestofte Gods

Jacob Fischer

Realdanias medlemsarrangement: Engestofte Gods

Engestofte vil skabe en ’fødevareambassade’ for mindre, lokale fødevareproducenter og det lokale erhvervsliv. Idéen genanvender en række bygninger og griber fat i herregårdens oprindelige funktion og rolle i den lokale fødevareproduktion.

Læs mere om projektet

Adresse 

Søvej 10, 4930 Maribo 

Tid 

Tirsdag den 14. december 2021, kl. 16.00 - 19.00 

Særlig info 

Tag lunt tøj på, der godt må få en kirsebærplet. Til slut på dagen får alle et lille glas kirsebærsovs med hjem. 

BEMÆRK: Du og dine ledsagere skal kunne fremvise gyldigt coronapas, når I ankommer. Dette gælder dog kun for deltagere over 15 år.

Program 

Kl. 16.00: Velkommen ved Realdanias vært Frida Gammelgaard og godsejer på Engestofte Mette Egeskov. 

Kirsebærworkshop og intro til madkulturprojektet EGN Lolland-Falster ved Vibeke Christensen fra EGN Netværk Danmark.

Hold 1 får en rundvisning på Engestofte Gods ved godsets vægter, mens hold 2 laver madhistorisk quiz.

Bagefter bytter holdene.

19.00: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Du skal deltage i konkurrencen senest søndag den 21. november 2021, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 22. november.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind