x

Kunstværksted for børn og rundvisning for voksne: Faaborg Museum

Lad ungerne slippe deres kreative kræfter løs i Faaborg Museums akvarelværksted den 11. december, hvor der bliver god mulighed for at kreere årets julegave. Samtidig vil deres voksne blive underholdt med rundvisning og læring om museets arkitektur, Kaare Klints berømte inventar og Knud V. Engelhardts design. Vi udlodder i alt 18 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
11. december 2021 kl. 11.30 - 13.00
11. december 2021 kl. 14.00 - 15.30

Adresse
Faaborg Museum
Grønnegade 75
5600 Faaborg


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Kunstværksted for børn og rundvisning for voksne: Faaborg Museum

Realdanias medlemsarrangement: Kunstnerisk besøg på Faaborg Museum

Faaborg Museums inventar, der er tegnet specifikt til bygningen i samarbejde med møbelarkitekt Kaare Klint, er blevet restaureret med støtte fra os.

Læs mere om projektet

Adresse 

Faaborg Museum, Grønnegade 75, 5600 Faaborg.

Tid 

Lørdag den 11. december 2021, kl. 11.30 - 15.30 

Særlig info 

Workshoppen henvender sig fortrinsvis til børn i alderen 8-12 år. Børn under 8 år skal gerne ledsages af en voksen på workshoppen. De øvrige voksne deltager ikke i kreativ workshop, men kommer på rundvisninger på museet.

BEMÆRK: Du og dine ledsagere skal kunne fremvise gyldigt coronapas, når I ankommer. Dette gælder dog kun for deltagere over 15 år.

Program 

Hold 1
Kl. 11.30: Velkomst ved Realdanias vært Anne Helmer og direktør på Faaborg Museum Anne Højer Petersen. 

Børnene går direkte i værkstedet, hvor de skal prøve kræfter med at male akvarel. Sammen med kunstformidler Lasse Kaae Christoffersen vil vi gå på opdagelse i Fynbomalernes egne billeduniverser, og her er chancen for at få kreeret den helt særlige julegave. 

For de voksne er der rundvisning på museet ved direktør Anne Højer. Vi skal både opleve museets arkitektur og høre om Kaare Klints møbler og Knud V. Engelhardts design og lidt om museumshistorien og kunstsamlingerne.

Kl. 12.40: Alle mødes til afslutning i cafeen.

Kl. 13.00: Tak for i dag!


Hold 2
Kl. 14.00: Velkomst ved Realdanias vært Anne Helmer og direktør på Faaborg Museum Anne Højer Petersen. 

Børnene går direkte i værkstedet, hvor de skal prøve kræfter med at male akvarel. Sammen med kunstformidler Lasse Kaae Christoffersen vil vi gå på opdagelse i Fynbomalernes egne billeduniverser, og her er chancen for at få kreeret den helt særlige julegave. 

For de voksne er der rundvisning på museet ved direktør Anne Højer. Vi skal både opleve museets arkitektur og høre om Kaare Klints møbler og Knud V. Engelhardts design og lidt om museumshistorien og kunstsamlingerne

Kl. 15.10: Alle mødes til afslutning i cafeen.

Kl. 15.30: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Du skal deltage i konkurrencen senest søndag den 21. november 2021, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 22. november.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind