x

Bo bedre bæredygtigt. Ny udstilling i Dansk Arkitektur Center.

Hvordan bor vi bedre og bæredygtigt, uden at det går ud over livskvaliteten? Den 13. december besøger vi særudstillingen ”Bo bedre bæredygtigt” i Dansk Arkitektur Center, som fejrer Vandkunstens 50-års jubilæum ved at stille skarpt på tegnestuens bæredygtige virke og værdier. Vi udlodder i alt 100 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
13. december 2021 kl. 16.30 - 19.00
13. december 2021 kl. 19.30 - 22.00

Adresse
Dansk Arkitektur Center
BLOX
Bryghuspladsen 10
1473 København K

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer
Bo bedre bæredygtigt. Ny udstilling i Dansk Arkitektur Center.

Realdanias medlemsarrangement: Dansk Arkitektur Centers særudstilling om Vandkunsten

Dansk Arkitektur Center (DAC) er en international kulturattraktion for alle, der vil opleve og forstå, hvordan arkitektur og design skaber rammerne for vores liv. Vi yder støtte til basisdriften af DAC.

Læs mere om projektet

Adresse 

Dansk Arkitektur Center, BLOX, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Tid 

Mandag den 13. december 2021, kl. 16.30 - 22.00 

Særlig info

BEMÆRK: Du og dine ledsagere skal kunne fremvise gyldigt coronapas, når I ankommer. Dette gælder dog kun for deltagere over 15 år. Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og anbefalinger omkring afstand, forsamlinger, mundbind mv. Der er krav om mundbind i indgangen, Design Shop og caféen. 

Program 

Hold 1: 
Kl. 16.30: Velkommen! Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson, byder velkommen i Salen i DAC.

Realdania byder på en kop kaffe.

Vandkunsten fortæller om sit 50-årige virke.

DACs udstillingsværter viser rundt i DAC og introducerer den aktuelle udstilling om Vandkunsten: Bo bedre bæredygtigt.

Mulighed for at besøge udstillingerne på egen hånd.

Kl. 19.00: Tak for i dag!

Hold 2: 
Kl. 19.30: Velkommen! Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson, byder velkommen i Salen i DAC.

Realdania byder på en kop kaffe.

Vandkunsten fortæller om sit 50-årige virke.

DACs udstillingsværter viser rundt i DAC og introducerer den aktuelle udstilling om Vandkunsten: Bo bedre bæredygtigt.

Mulighed for at besøge udstillingerne på egen hånd.

Kl. 22.00: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Du skal deltage i konkurrencen senest søndag den 6. december 2021, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 5. december.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind